• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović poslije "nule" protiv Radnika: Ušli smo mlako u utakmicu, nismo znali ili imali snage da povedemo!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca sumirao je duel sa Bijeljincima, posljednji u ovom pripremnom periodu.

 Borac Radnik izjava Mladena Žižovića Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri Borca nisu uspjeli da postignu pogodak protiv Radnika (0:0) u generalnoj probi pred start nove sezone, odigranoj u srijedu uveče na Gradskom stadionu.

Bo je to drugi remi tima kojim komanduje Mladen Žižović tokom ovog pripremnog perioda (Celje 2:2), a uz to su upisali i dvije pobjede (UTA Artad 2:1 i Korvinul Hunedoara 2:0).

"Ušli smo mlako u utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme, iako smo imali nekoliko izglednih šansi za postizanje golova. Jednostavno, nismo znali ili imali snage da povedemo. Poslije smo malo počeli da igramo na individualne stvari, imali još nekoliko prilika, gosti takođe. Mislim da nam ova utakmica itekako može poslužiti da je analiziramo i donesemo iz nje dobre zaključke", riječi su Žižovića poslije meča.

Desetog jula za njega i njegove izabranike sezona zvanično počinje. Na Gradski stadion, u 21.00 čas, dolazi prvak Albanije Egnatija, a biće to prvi sudar dva tima u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Sve radimo radi te utakmice, pripremamo se radi toga. Još uvijek smo možda malo teški, ovu sedmicu ćemo iskoristiti da se osvježimo i što spremnije dočekamo tu utakmicu", naveo je Žižović.

Pravdu na banjalučkom meču protiv Egnatije dijeliće Poljak Danijel Stefanski, dok će se sedam dana kasnije, na centru u Elbasanu u revanšu, naći Andrea Kolombo, istaknuti italijanski arbitar iz Serije A.

Bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu ukrstiti koplja sa slavnim PAOK-om, dok se poraženi seli u drugo kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu, gdje će za rivala imati poraženog iz dva duela Vikingura (Island) i Šamroka (Irska).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC