• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stigli smo do kraja Geri!": Španac oštro odgovorio engleskoj legendi

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Španija je po cetvrti put osvojila EURO, a bek "furije", Mark Kukurelja, je odgovorio na prozivke Gerija Nevila.

 Kukurelja odgovorio Nevilu Izvor: Guliver/Getty images/Juan Manuel Serrano Arce, JUAN MANUEL SERRANO ARCE/GETTY IMAGES EUROPE

Španija je po četvrti put osvojila naslov prvaka Evrope, a nakon finala imali su i šta da kažu jedni drugima. Pored toga što je Dani Karhaval gestikulirao prema igraču Arsenala, Bakaju Saki, i bek „crvene furije“, Mark Kukurelja, imao je šta da poruči legendi engleskog fudbala Geriju Nevilu.

Naime, u najavi finala EURA, legenda „crvenih đavola“ je „analizirao“ igru Španaca i rekao da je bek Španije „slaba karika“ tima. „Mislim da je on jedan od razloga zašto Španija možda neće doći skroz do kraja“, kazao je Nevil. Nakon finala, na svom instagramu, bek Čelzija je na osnovu ove izjave napisao: „Došli smo do kraja, Geri. Hvala na tvojoj podršci.“

Ne samo Nevil, mnogi analitičari su prognozirali da bi lijevi bek Španije mogao biti problem ali je dugokosi Španac odgovorio na najbolji način. Nije samo bio neprikosnoven u odbrani, Kukurelja je i asistirao Ojarzabalu za pobjedu nad Englezima i novi trofej u vitrini.

Kako stvari stoje, Englezima trofej, bar još dvije godine, neće „stići kući“, te će zasigurno biti u „trofejnom postu“ još dvije godine do Mundijala u Sjedinjenim Državama, a to znači 60 godina bez trofeja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC