• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grinvud seli na Azurnu obalu! Incident sa djevojkom je prošlost

Autor Dragan Šutvić

Engleski fudbaler, Mejson Grinvud, novo pojačanje Marseja. Zaboravio na incident i okrenuo se fudbalu.

 Grivud u Marseju Izvor: Profimedia

Engleski fudbaler Mejson Grinvud dobio je zeleno svijetlo za transfer u Olimpik iz Marseja. Igrač Mančester Junajteda je prošlu sezonu proveo na pozajmici u španskom Hetafeu nakon višemjesečne pauze od fudbala zbog incidenta sa njegovom djevojkom. Naime, njegova djevojka Harijet Robson je, prije dvije godine, objavila dosta uznemirujuće slike. Na slikama je vidno pretučena Harijet koja je napisala da ju je Mejson pretukao i silovao.

Englez, jamajčanskog porijekla, se našao u dosta nezavidnom položaju te pretrpio pravi medijski teror. Epilog ove situacije je bio, u najmanju ruku, neočekivan. Grinvudova djevojka je povukla optužbe i objavila da čeka bebu sa fudbalerom. Nakon što je dobio dozvolu za igranje, Mejson je poslat na pozajmicu u Hetafe zato što je Mančester smatrao da to još nisu „čista posla“.

Čitavu prošlu sezonu je proveo na Pirinejskom poluostrvu, te je sa sebe skinuo tu nepoželjnu pažnju i podsjetio kakav je talenat. U dresu tamnoplavih Madriđana, upisao je 36 nastupa, 10 golova i 6 asistencija i svoju karijeru „vratio u život“. Hetafe je završio na 12. mjestu La lige sa 43 boda.

Nakon jednosezonske epizode u Španiji, Mejson se vratio u Mančester gdje zasigurno neće ostati. Kako prenosi italijanski novinar Fabricio Romano, Mejson je već dogovorio uslove sa Olimpikom iz Marseja. Bivši engleski reprezentativac bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor koji bi Francuzi platili 26 miliona evra plus 4 miliona kroz bonuse kao i 50 odsto od njegovog narednog transfera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC