• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener PAOK-a pred Borac: Sanjamo Ligu šampiona, ali fokus samo na Banjalučane!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rumunski stručnjak s klupe PAOK-a Razvan Lučesku istakao je u najavi meča protiv Borca da je njegov tim fokusiran samo na prvu utakmicu, iako je glavni cilj kluba plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

 Razvan Lučesku pred PAOK FK Borac najava Izvor: Antonis Nikolopoulos / Eurokinissi / imago sportfotodienst / Profimedia

Crveno-plavi iz Banjaluke doputovali su u Solun, gdje će u srijedu na stadionu "Tumba" odigrati prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija protiv domaćeg PAOK-a.

Razvan Lučesku je na konferenciji za novinare usmjerio svu pažnju na prvu utakmicu, iako nije pobjegao od pitanja da je glavni cilj plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja, što bi bilo prvi put u istoriji solunskog kluba.

"Da, mogu reći da je ulazak u grupe Lige šampiona veliki cilj za sve u timu. Bio bih licemjer ako bih rekao drugačije, i za mene je to san, ali prvo moramo osigurati naše evropsko prisustvo u grupnoj fazi Lige Evrope, odnosno preskočiti Borac, a zatim pogledati sljedeći korak. Ima timova koji osvajaju titule i koji su izgradili svoju kulturu, ali drugi nisu, ostali su tu, pogledajte šta se desilo Napoliju prošle godine, nisu mogli da izdrže prošlogodišnji uspjeh. Moramo ići korak po korak i ne razmišljati o stvarima koje će uslijediti", rekao je Lučesku, a prenijeli grčki mediji.

Rumunski trener je svjestan da je pritisak na njegovom timu i zato je istakao da moraju biti fokusirani protiv banjalučke ekipe u oba meča.

"O prolasku dalje se neće odlučivati ​​sutra, već u dvije utakmice i na to moramo biti fokusirani. Protivnik je pokazao da može da iskoristi situacije, šta god da stvori tokom meča. Imaju pravo da sanjaju, da maštaju, ali mi moramo ostati fokusirani na svoj cilj", dodao je strateg PAOK-a.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Ovo je za Paok obicni trening.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC