• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Slogu je ovo bilo "biti ili ne biti"! Vlado Jagodić: Ova tri boda nas trasiraju u mirnije vode

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Sloge Vlado Jagodić je zadovoljan osvojenim bodovima u duelu protiv Širokog Brijega, što je bio prvi trijumf dobojskog kluba u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 FK Sloga Doboj Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Fudbaleri Sloge su zabilježili minimalan trijumf pogotkom Dejana Vidića, koji je pogodio protivničku mrežu prvi put poslije posta od pola godine zbog povrede.

Iako Sloga nije briljirala i možda je mogla ranije da riješi pitanje pobjednika na "Lukama", trener Vlado Jagodić je razumljivo zadovoljan zbog trijumfa.

"Vidio se grč kod igrača i ja im zato čestitam. Ovo je nama bilo 'biti ili ne biti', imali smo kontrolu igre u prvom poluvremenu, imali sreću da damo gol, imali i još neke prilike, i onda u nastavku s igračem više na žalost nismo bili u posjedu lopte koncentrisani da eventualno damo drugi gol. Na kraju se dodatno iskomplikuje zbog crvenog kartona Dejana Popare, nakon VAR-a. Međutim, čestitam igračima na pobjedi, koju smo dugo čekali. Ovo je pobjeda koja bi trebala da nas trasira u mirnije vode. Očito je veliki pritisak rezultata, posebno kod kuće jer su ti bodovi nenadoknadivi. Moram biti zadovboljan, čestitke igračima i svima u klubu. Ova tri boda nam mnogo znače za naredni period", rekao je Jagodić.

Njegov kolega sa klupe Širokog Brijega Toni Karačić čestitao je Dobojlijama na pobjedi.

"Prvo poluvrijeme dosta slabo s naše strane, u drugom smo bili na nekom određenom nivou kad nam je igrač isključen, nismo planirali ovaj poraz, ali okrećemo se narednoj utakmici. Slogi čestitam na pobjedi i želim sreću u nastavku takmičenja", rekao je Karačić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC