• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal u 98. minutu prosuo pobjedu nad Mančester sitijem (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Arsenal neće biti srećan što nije uspio da pobijedi Siti, pošto su duboko u nadoknadi imali prednost.

 premijer liga mancester siti arsenal 2-2 Izvor: Shuterstock

Mančester siti uspio je da izbjegne poraz od Arsenala u osmom minutu nadoknade kada se Džon Stouns snašao u gužvi pred golom Davida Raje. Uspio je tako engleski štoper da izjednači rezultat na 2:2, a imaće Mikel Arteta za čim da žali jer je njegova ekipa bila sasvim nadomak velike pobjede u derbiju Premijer lige, između timova koji će se pitati za titulu.

Siti je inače poveo u devetom minutu preko Erlinga Holanda koji je nastavio svoju golgetersku seriju kada je neočekivano naivno ispala odbrana Arsenala. Ostala je "rupa" iza leđa Gabrijela, vidio je to Savinjo i "gurnuo" je u prostor za Norvežanina, pa mu nije bilo teško da savlada golmana Arsenala. Ali, već od 21. minuta sve se mijenja za "građane" jer je zbog povrede morao da izađe Rodri, najvažniji igrač Pepa Gvardiole.

Ni pun minut kasnije Kalafiori je postigao najljepši gol na utakmici, kada je Arsenal sada uhvatio na spavanju Vokera, da bi novi "specijal" iz prekida donio preokret i vođstvo Arsenalu u 45. minutu. Sjajno se snašao Gabrijel i postigao je svoj novi gol u dresu Arsenala, ali nije uspio njegov tim da u miru privede poluvrijeme.

Leandro Trosar je nepotrebno u kontri napravio grub faul za drugi žuti karton, što je značilo da će Mančester siti čitavo drugo poluvrijeme imati igrača više. Igrala se "viktorija" pred golom Raje, svi igrači sem Edersona bili su zbijeni u 30 metara, međutim malo je falilo da se Arteta odbrani protiv svog mentora Gvardiole. Na kraju, podjela bodova koja bi na kraju i te kako mogla da bude značajna u borbi za titulu.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC