• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladenović pohvalno o crveno-plavima, pomenuo i jednog igrača: Borac je dobra ekipa, ali ovo je naša prilika za popravni

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Biće interesantno, oni prvi put igraju grupnu fazu i imaju ogromnu želju za dokazivanjem, to je za poštovanje", rekao je srpski reprezentativac Filip Mladenović koji je stigao u Banjaluku sa ekipom Panatinaikosa.

 Fičip Mladenović pred Borac - Panatinaikos Izvor: Goran Arbutina, mondo.ba

Nešto više od 24 časa ostalo je do istorijskog meča banjalučkog Borca sa grčkim Panatinaikosom.

Crveno-plavi će prvi put igrati grupnu, odnosno ligašku fazu nekog takmičenja, a protivnik je grčki velikan Panatinaikos, čiji dres nosi i srpski reprezentativac Filip Mladenović.

"Svi želimo da igramo evropske utakmce, to nam je vrlo važno, posebno nakon poraza u derbiju, Sutra je naša nova šansa da osvojimo bodove i pripremimo se za utakmicu protiv Olimpijakosa", rekao je Mladenović pomenuvši neizbježno grčko prvensto.

On ne smatra da će duel sa Borcem biti nešto posebno drugačiji od utakmica domaćeg šampionata.

"Ne mislim da je posebno drugačija utakmica za nas, u svakoj utalmici znamo šta trebamo da radimo, tako je i sutra. Mroamo da budemo fokusirani i da pokažemo snagu ekipe. Ovo je za njih prva utakmica u ligaškoj fazi evropskog takmičenja, imace želju da se dokažu i akoželimo dobar rezultat moramo da budemo na svom maksimumu", istakao je Mladenović.

Srpski reprezentativac biranim riječima govorio je o Borcu, a iako nije htio nikog posebno da izdvaja, pomenuo je jednog člana crveno-plavih.

"Ne volim da pričam o pojedincima, znam njih nekoliko i sigurno su dobra ekipa čim su došli dovdje. Gledali smo ih i protiv PAOK-a, znamo kakvi su, analizirali smo ih. Igrao sam sa Despotovićem u reprezentaciji i sigurno je da je Borac dobra ekipa. Vidjeli smo mnogo puta, pogotovo u Evropi da ovakve ekipe mogu da naprave rezultat. Kao što sam rekao sve je do nas, kako cemo odigrati i kako smo se pripremili".

Mladenović je svjestan da je ovo velika utakmica za Borac, ali je istakao i koliko je ona važna za Panatinaikos.

"Prvi put su u grupnoj fazi, velika je euforija i želja i to je za poštovanje. Biće interesantna utakmica za nas baš iz tog razloga. Izgubili smo derbi i imamo šansu za popravni, jer imamo još jedan derbi i izuzetno važno je da ostvarimo dobar rezultat ovdje", istakao je Srbin iz redova Panatinaikosa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC