• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da vidimo gdje je Rudar Prijedor u odnosu na evropski Borac! Vule Trivunović pred krajiški derbi: Ako se ukaže šansa...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Rudar Prijedora Vule Trivunović najavio je utakmicu osmine finala Kupa Republike Srpske protiv svog nekadašnjeg kluba - Borca iz Banjaluke.

 Vule Trivunović o derbiju Krajine u Kupu RS protiv FK Borac Izvor: Facebook/FK Rudar Prijedor

U utorak od 15 časova na prijedorskog Gradskom stadionu na rasporedu je krajiški derbi između domaćeg Rudar Prijedora i banjalučkog Borca.

Strateg Prijedorčana, koji je u karijeri od oktobra 2016. do maja 2017. godine bio i šef struke crveno-plavih, prvo je sutrašnjem rivalu čestitao na velikom uspjehu i plasmanu u Ligu konferencija.

"Najprije koristim priliku da ljudima koji vode Fudbalski klub Borac, kompletnom stručnom štabu i igračima čestitam definitivno najveći poslijeratni uspjeh banjalučkog kluba, svaka čast momcima na svemu ostvarenom kroz čitave evropske kvalifikacije, a potvrda njihovog kvaliteta, stručnosti, posvećenosti i hrabrosti na terenu je upravo bod koji su osvojili protiv velikog Panatinaikosa (1:1) prošle sedmice u Banjaluci", rekao je Trivunović za MONDO.

Prema njegovim riječima, "rudari" će učiniti sve da se što kvalitetnije suprotstave favorizovanom protivniku i pokušaće da prođu u narednu fazu takmičenja u Kupu RS.

"Što se tiče sutrašnje utakmice i oni i mi imamo zgusnut raspored, mnogo utakmica ispred nas, a mi definitivno nećemo ući sa bijelom zastavom u utakmicu jer imamo kvalitetan tim. Mene iskreno interesuje gdje smo u ovom momentu u odnosu na jednu evropsku ekipu kakva je Borac. Vidjećemo u kakvom ćemo sastavu izaći, daćemo šansu nekim igračima sa manjom minutažom, ali to ne znači da ćemo ući u meč da se predamo. Štaviše, želimo i te momke da razigramo jer nas do kraja oktobra očekuje dosta težih utakmica u našoj ligi. Jako teška gosotvanja, dva puta u Sarajevu (Slaviji i Romaniji, prim.aut), jednom u Trebinju, kući derbi sa Zvijezdom 09 već naredno kolo, tu je i Kup BiH (žrijeb u utorak u 12.00), tako da želim da vidim naš roster, da vidim na koje igrače mogu da računam u tim jako važnim predstojećim susretima. S druge strane želim da pružimo što kvalitetniji otpor Borcu, a ako se ukaže prilika, što da i ne prođemo dalje", podvukao je trener Prijedorčana.

Na kraju, pozvao je sve navijače i ljubitelje fudbala da uživo pogledaju derbi Krajine.

"Dođite u Prijedor na Gradski stadion, nadam se i da će nas vrijeme poslužiti a teren dozvoliti objema ekipa da pruže dobre partije i da ćemo zajedno uživati u utakmici", zaključio je Trivunović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC