• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš se oglasio poslije prvog boda Zvezde u Ligi šampiona: Posebno nahvalio dijete od 15 godina

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nenad Milijaš pun utisaka poslije remija Crvene zvezde i Monaka.

 Nenad Milijaš komentarisao remi Crvene zvezde i Monaka Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Mladi tim Crvene zvezde remizirao je protiv Monaka 1:1 (1:1) i tako je došao do svog prvog boda u grupnoj fazi Lige šampiona. Sjajan meč odigrao je Uroš Sremčević, strijelac gola u osmom minutu, dok je bilo i prilika i da dođu do tri boda preko Tasića i Tošića, međutim ipak će to morati da sačeka neki naredni izazov.

"Čestitam svim igračima na odigranoj utakmici, dali su sve od sebe, te sad idemo zadovoljni kući. Imali smo nekoliko prilika na kraju gdje smo mogli da damo gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Bolji smo iz utakmice u utakmicu, uzimajući u obzir da smo dosta mlađi od drugih ekipa u Ligi šampiona, sve u svemu, mislim da smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Ovo je velika škola, koja zaista mnogo znači našim igračima za dalji rast i razvoj njihovih karijera. Lijepo je igrati u ovakvim uslovima, protiv jakog protivnika, nemate priliku svaki dan za tako nešto, ali svaka čast igračima na pruženoj igri", rekao je trener Nenad Milijaš.

Posebno je želio da pohvali partiju golmana Save Radanovića, koji je sa samo 15 godina dobio šansu u odsustvu Vuka Draškića koji je sa prvim timom Crvene zvezde, u odsustvu Omrija Glazera.

"Savo Radanović je dobio priliku, usljed poziva našeg golmana iz prethodnih utakmica (Vuk Draškić) na meč seniora, što je ogroman uspjeh za Crvenu zvezdu kao klub. Savo je iskoristio priliku, te je ovu utakmicu branio zaista perfektno. Nije lako u tim godinama igrati na ovom nivou, ali na njemu je da na tome uči, i Savo je danas pružio ono što smo od njega i očekivali. Pomagao je puno defanzivnoj liniji, a i oni su njemu, te smo na ovom meču zaista bili pravi tim. Uvijek će se istaći neki pojedinac, ali mi smo prije svega danas bili kvalitetna grupa", zaključio je Milijaš.

Pratite uživo i meč seniora Monaka i Crvene zvezde koji se sastaju od 18.45 na stadionu "Luj Drugi".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC