• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizanovi kadrovi vode FSS"

Autor mondo.rs

Crvena zvezda neće se pomiriti sa pozicijom na margini fudbalskih događaja, gde se, kako Zvezdan Terzić kaže, već dugo nalazi.

 "Partizanovi kadrovi vode FSS" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Borba za uticaj u vrhu fudbalske organizacije traje i, posle dva neuspela pokušaja da do njih dođe "odozgo", opozicija je krenula "odozdo".

MONDO je već pisao o "Planu B" rukovodstva Crvene zvezde, koji je izazvao burne reakcije pozicije, a poslednji koji je reagovao jeste predsednik Fudbalskog saveza Beograda, Ratomir Babić, iz Partizana. On je rekao da čelnici crveno-belih ne biraju sredstva u nameri da preuzmu FSB, a potom i FSS.

Međutim, priča druge strane, logično, ima i drugu stranu.

V. d. generalnog sekretara Crvene zvezde i bivši predsednik FSS, Zvezdan Terzić, u intervjuu "Večernjim novostima" kaže da se šampion Srbije neće miriti s pozicijom kakvu sada ima u srpskim fudbalskim forumima, a poziciju je nazvao - marginom.

"Zvezda je najveći klub u Srbiji. Kao Juve u Italiji ili Real u Španiji, mora da ima značajnu ulogu u rukovođenju Savezom i to je do skora uvek i imala. Već 6-7 godina Zvezda nema nikakvog uticaja na donošenje svih strateških odluka u srpskom fudbalu. Da li je to oko izbora selektora, mlađih selekcija, sudijskih odbora i lista, kontrolnih organa, discioplinskih komisija. Klub je potpuno marginalizovan i isključen iz rada FSS", rekao je Terzić i poručio:

"Partizanovi kadrovi rukovode Savezom svih ovih godina i to nije slučajno. Četiri ključna čoveka koji vode Savez su bliski Partizanu: Tomislav Karadžić, Zoran Laković, Ivan Ćurković i Raša Babić, Zvezde nema već sedam godina. I to je nešto što je izazvalo nezadovoljstvo u rukovodećim strukturama i nećemo se pomiriti dok se to ne promeni".


Borba će, očigledno, biti nastavljena.

Prema poslednjim informacijama, opozicija je blizu promena u Fudbalskom savezu Beograda i Fudbalskom savezu Vojvodine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC