• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić i Lalatović: Odrasli smo sa Dekijem

Autor mondo.rs

Subotnji oproštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa biće organizovan u sklopu revijalne utakmice Zvezde i Udinezea. Dočekaće ga igrači uz koje je stasao u Ljutice Bogdana. Neki su i dalje tamo.

 Pantelić i Lalatović: Odrasli smo sa Dekijem Izvor: MN PRESS

Prijateljski meč Zvezde i Udinezea u subotu uveče (17.00) omogućiće navijačima da uživo vide Dejana Stankovića na terenu, u crveno-belom dresu.

"Zebre" iz Udina gostovaće crveno-belima u sklopu revijalne utakmice, a predviđeno je da se Stanković igrački oprosti od dresa kluba iz Ljutice Bogdana. Najavljeno je da će i igrati, bar desetak minuta, u malo većem dresu nego ranije.

Navijači Zvezde i Stankovićevi bivši saigrači sa posebnim emocijama dočekuju tu utakmicu. Dočekaće ga neki koji su sa njim prošli i kompletnu omladinsku školu. Jedan od njih je Marko Pantelić, njegov kum, sa kojim je igrao u reprezentaciji (skroz levo na slici)

U razgovoru za Zvezda TV, Pantelić je otkrio anegdotu sa njihovog prvog zajedničkog putovanja.

"Bili smo saigrači još od petlića i mlađih pionira, kada je Deki došao u klub. Nije bio na probi, već je putovao na gostovanje na turnir u Milano, tu smo se i upoznali. Sav se bio skupio. Bio sam kapiten generacije, prišao sam mu i rekao mu 'Dođi, slobodno, sa mnom si u sobi. Sećam se da smo bili nas trojica cimera i da je bilo fenomenalno. Napravili smo tamo i neki nestašluk, ali sam ja uspeo da to zakamufliram", deo je Pantelićeve izjave.


Igrač te ekipe bio je i Nenad Lalatović (sedmi sa leve strane u gornjem redu), sada trener Zvezde, koji je u međuvremenu takođe bio njen prvotimac i kapiten.

"Dejan i ja se znamo od malih nogu. Prošli smo zajedno sve selekcije Zvezde i odlični smo drugovi. To je možda i najlepši period iz moje karijere, kao i života. Sjajno smo se družili tada, Marko Pantelić sa nama takođe...", rekao je Lalatović.

Trener crveno-belih govorio je kratko i o subotnjoj utakmici.

"Voleo bih da Zvezda pobedi, ali i da Deki da gol iz slobodnjaka. Da pokaže da i dalje ima taj razoran šut".

Izvor: MN PRESS Iako su njih dvojica zajedno sa njim prošli omladinski pogon, u prvom timu je u tandemu sa Stankovićem igrao Perica Ognjenović. I on dobro pamti dane provedene uz Dekija, pre nego što je otišao u Real.

"Bilo je jako lepo. To je period kada je Zvezda, po meni, igrala jako lep fudbal. Sećam se utakmice sa Kajzerslauternom, već je prošlo vremena i ne mogu svega da se setim, ali toga se sećam. Pamtim da je ceo stadion posle utakmice skandirao ime igrača Zvezde, posebno Dekijevo, jer je posebno zablistao...", seća se Perica.

Pogledajte i poslušajte izjave Pantelića, Ognjenovića, ali i Dejana Stankovića za Zvezda TV o subotnjoj utakmici.

"Jedva čekam da vidim saigrače, jer ima momaka koje nisam video od kada sam otišao iz Zvezde. Sigurno je da će biti emotivno popodne", poručio je Stanković.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC