• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane: Sudije bi nas "namjestile"...

Fudbaleri Srbije i selektor Antić ljuti na sudiju Genova zbog odluka koje su direktno uticale na rezultat.

 Lane: Sudije bi nas "namjestile"...  Izvor: MONDO


Fudbaleri Srbije nisu bili raspoloženi poslije poraza od Litvanije 1:2 u posljednjem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, iako taj meč apsolutno ništa nije rješavao.

Nezadovoljstvo na licima "orlova" objasnio je Ivica Dragutinović, koji je nosio kapitensku traku, rekavši da je to "mentalitet" pobjednika, koji u svaki meč ulaze sa ciljem da ostvare trijumf, pa i u onim mečevima koji nemaju takmičarski značaj.

"Težak teren je, kao i slab sudija iz Bugarske, doprinijeli su da izgubimo ovaj susret. Nikada nije prijatno kada se doživi poraz, jer mi iz svake utakmice želimo da izađemo kao pobjednici. A, u Litvaniji nisu bili normalni uslovi za ozbiljnu fudbalsku predstavu", rekao je Dragutinović.

Postojao je još jedan razlog za "mračna" lica fudbalera Srbije, ali i selektora Radomira Antića. On se zove Anton Genov, a po zanimanju je sudija.

On je dosudio dva penala za Litvaniju, najblaže rečeno sporna, iz kojih su Litvanci i došli do pobjede.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković odmah poslije meča uputio je zvaničan protest delegatu utakmice, ne samo zbog odluke da dosudi najstrože kazne, već i zbog žutih kartona koje je tom prilikom pokazao fudbalerima Srbije, iako Litvanci nisu bili u izglednim pozicijama za gol.

Milan Lane Jovanović ovako je prokomentarisao sudijske odluke: "Hvala Bogu da smo protiv Rumuna obezbijedili plasman na Mundijal, jer bi nas sudije sigurno 'namjestile' u ovom meču".

Uz čestitke domaćinu na pobjedi, Radomir Antić se osvrnuo i na uslove za igru i arbitra.

"Uslovi za igru su teški bili, odlučivala je i fizička sprema s obzirom na raskvašeni teren, ali ni sudija iz Bugarske nije bio u najboljoj formi. Zato ćemo i ovu utakmicu što pre želeti da zaboravimo", rekao je Antić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC