• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlići" pobedili Albaniju, gledaju ka Hrvatskoj

Autor mondo.rs

Puleni Ilije Stolice zabeležili i drugu pobedu i plasirali se u završnu rundu kvalifikacija za EURO.

Kadetska reprezentacija Srbije savladala je Albaniju 2:0 i tako, posle trijumfa protiv Makedonije (3:1) u prvom kolu, izborili plasman u elitnu grupu kvalifikacija za EURO iduće godine održava u Hrvatskoj.

STRELCI: 1:0 Đerlek 5 (iz penala), 2:0 Bosić 13.

Stadion: Bruno Bući. Gledalaca: oko 1000.

SRBIJA: Milojević, Šehović, Marković, Pavlović, Kamenović, Janković (od 41. Kokir), Ilić, Vidosavljević (od 67. Šepahi), Bosić, Đerlek (od 75. Radovanović), Stuparević.

ALBANIJA:
Sinani, Lekaj, Isufi, Pjetri, Lico (od 21. Pelumbi, od 45. Gavazaj), Rama, Doda, Kumbula, Kraja, Maršita (od 51. Osafi), Lakti.

Kadetska reprezentacija Srbije pobedila je vršnjake iz Albanije i tako sa dve pobede, kolo pre kraja prvog kruga kvalifikacija i meča sa Italijom, ostvarila plasman u elitnu rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo koje se.

Igračima koje je selektirao Ilija Stolica bilo je potrebno samo 13 minuta kako bi praktično nokautirali Albaniju i rešili utakmicu daleko pre kraja 80 minuta.

Igrao se peti minut kada je velški sudija opravdano pokazao na jedanaesterac, a siguran realizator bio je Armin Đerlek.  Gol koji je "orlićima" dao još veća krila, što se videlo posle svega nekoliko minuta igre.

Bosić je duplirao prednost i potvrdio da je Srbija daleko kvalitetniji sastav. I to je u rezultatskom smislu bio definitivan kraj, jer su do kraja meča Srbi rutinski kontrolisali igru, koja je obilovala sa dosta žestine. Tome u prilog i silne opomene, na kraju i zasluženo isključenje albanskog igrača.

"Orliće" očekuje još duel protiv domaćina Italije, ali bez obzira na ishod tog duela, Srbija je overila vizu za narednu rundu kvalifikacija. Meč sa Italijom igra se 31. oktobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC