• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velšane baš boli remi sa Srbijom

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Velsa Ešli Vilijams priznao da im je teško palo što nisu uspeli da zadrže prednost protiv "orlova", ali i da veruje da mogu da isprave stvari

Vels je odigrano nerešeno sa Srbijom u Kardifu (1:1), u četvrtom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Domaći tim žali što nije uspeo da očuva prednost na tom meču, a kapiten Ešli Vilijams smatra da su kadri da zabeleže sve pobede do kraja kako bi se plasirali na Mundijal.

"Preostaje nam sada da u narednom meču u Dablinu pobedimo Irsku. Nismo zatvorili vrata plasmana na Mundijal, sve je otvoreno i verujemo da možemo da pobedimo sve utakmice do kraja", rekao je Vilijams, a prenosi britanski "Skaj sport".

Velšani su zabeležili treći remi zaredom u D grupi kvalifikacija, a Vilijams je priznao da ih je zaboleo izjednačujući gol Aleksandra Mitrovića u finišu duela u Kardifu.

"Sada nam predstoje sve teže i teže utakmice. Frustrirani smo jer nismo pobedili Srbiju, opet smo vodili, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu. Svi od nas očekuju da pobeđujemo, posebno na svom terenu, ali to ne radimo. Mislim da će biti neizvesno do kraja kvalifikacija", naveo je štoper Evertona i dodao da atmosfera u reprezentaciji nije narušena zbog slabog starta u kvalifikacijama za šampionat u Rusiji.

Na čelu grupe D nalazi se Republika Irska sa 10 bodova, Srbije ima osam, Vels šest, dok je Austrija četvrta sa četiri osvojena boda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC