• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po zlato, nego šta!

Autor mondo.rs

"Svima je želja zlato. Ova selekcija to može da ostvari, ali dug je put do zlata u Poljskoj", rekao je jedan od predvodnika sjajne generacije "orlića", Mijat Gaćinović.

 Mijat Gaćinović Po zlato na Evropsko prvenstvo Izvor: MN PRESS

Žele zlato!

Tako i treba...

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu šampiona Evrope u Poljskoj.

"Cilj je bio da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i to smo ostvarili. Idemo tamo gde smo želeli od prvog dana i počinjemo da se spremamo za Poljsku", rekao je Gaćinović za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se sinoć na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. pošto je u baražu ukupnim rezultatom 2:1 pobedila Norvešku. Srbija je prošlog petka u Beogradu pobedila 2:0, a sinoć je u Dramenu izgubila 1:0.

"Pretpostavljali smo da će biti teško, jer Norveška je veoma dobra reprezentacija. Možda su oni zaslužili pobedu, ali kada se sve sabere mi smo zaslužili plasman", rekao je Gaćinović.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj održaće se naredne godine od 16. do 30. juna. Žreb grupa održaće se 1. decembra u Krakovu.

"Svima je želja zlato. Ova selekcija to može da ostvari, ali dug je put do zlata u Poljskoj. Samo treba da nastavimo da radimo kao do sada i nagrada će sigurno doći", rekao je Gaćinović.

Nemanja Maksimović naveo je da se plasman Srbije na EP nije dovodio u pitanje.

"Igrali smo protiv sjajne ekipe, mogli smo daleko pre kraja da rešimo utakmicu, ali plasman se nije dovodio u pitanje. Imali smo mnogo šansi koje nismo iskoristili, ali najvažnije je da smo ispunili cilj", kazao je Maksimović.

Fudbaler Ognjen Ožegović kazao je da je njegova ekipa protiv Norveške odigrala "taktički odlično".

"Ispoštovali sve što nam je selektor rekao i uspeli smo da ispunimo cilj. Imao sam dve-tri dobre šanse, ali lopta nije htela u gol... Važno je da smo uspeli u onome što smo svi hteli, idemo u Poljsku. Ovo smo sanjali, a sada idemo na novo zlato", rekao je Ožegović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC