• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo sponzorsko ime na dresu crveno-plavih (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Banjalučki Borac će u povratničkoj sezoni 2019/20 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine imati i novog generalnog sponzora čije ime će krasiti dres crveno-plavih.

 FK Borac ima novog generalnog sponzora (FOTO) Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U pitanju je kompanija "Prointer", koja se bavi novim tehnologijama, računarima i sistem integratorima i koja na domaćem tržištu doživljava veliku ekspanziju.

"Posebno je zadovoljstvo što možemo da nagradimo povratak Borca među najbolje i njihov trud u prethodnoj sezoni. Borac je srce banjalučkog sporta i ponos Banjaluke, a mi podržavamo brojne sportske kolektive u Republici Srpskoj. Fudbaleri Borca su kruna svih naših sportskih prijateljastava koje imamo sa drugim klubovima", rekao je portparol ove kompanije Vlatko Vukotić pozvavši i ostale privredne subjekte da slijede njihov primjer u namjeri da Borac ostvari što bolje rezultate u predstojećoj sezoni. 

POVEZANE VIJESTI

Direktor crveno-plavih Dejan Lukendić izrazio je nadu da će jednogodišnja saradnja sa novim generalnim sponzorom biti dugoročne prirode i da će crveno-plavi biti jednako uspješni u svom domenu, kao što je slučaj sa pomenutom kompanijom u IT sektoru.

"Ugovor je za početak potpisan na godinu dana s mogućnosću produžetka saradnje, a o detaljima ne bih mogao da govorim. Sama činjenica da je u pitanju generalni sponzor i da se nalazi na novom dresu dovoljno govori", istakao je direktor Borca.

Oko 250 "Lešinara" ide na "Grbavicu"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC