• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević još emotivniji: Gdje će vam duša?

Autor mondo.rs

"Napravljena je vještačka fora kako smo mi ništa, kako ne znamo ništa..." rekao je Zvezdin trener u izlaganju poslije pobjede protiv Olimpijakosa.

 Vladan-Milojevic-izjava-posle-Crvena-zvezda-Olimpijakos-Ljudi-gdje-ce-vam-dusa Izvor: MN PRESS

Nedugo poslije utakmice protiv Olimpijakosa, u razgovoru za TV Arena sport ispred svlačionice, trener Crvene zvezde Vladan Milojević govorio je pod jakim emocijama.

Rekao je da su ga u utorak cijeli dan zvali iz Grčke povodom glasina da će biti smijenjen, pričao je i o pritisku poslije poraza u "vječitom derbiju", naglašavao da je ta tenzija stvarana "vještački"…

Oko pola sata kasnije, Milojević je u Medija centru stadiona Crvene zvezde sjeo pred novinare i govorio još emotivnije o velikoj pobjedi i svemu što je utakmica nosila za njega i njegov tim.

"Pobijedili smo velikog, ogromnog protivnika. Prisustvovali smo izuzetnoj utakmici. Vidjeli ste jako dobru igru. Ima nekoliko elemenata koji su bilji ključni. Nismo počeli kako treba, bili smo opterećeni zbog svih prethodnih dešavanja koji su bili, šta smo preživjeli poslije izgubljene utakmice sa Partizanom. Igrači su jedva čekali Ligu šampiona, da skinemo okove", rekao je Milojević na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Pirejci su prvi postigli gol na "Marakani", ali su beogradski crveno-bijeli ipak preokrenuli, izjednačujućim golom Miloša Vulića, pa pogocima Nemanje Milunovića i Ričmonda Boaćija - oba na asistenciju Marka Marina.


"Ne znam koliko ljudi mogu da shvate koliko su to teške utakmice za nas. Igramo od prvog kola kvalifikacija. Sjetimo se Kopenhagena, 120 minuta, igrač manje... Jeste ovo Srbija, ovdje se sve zaboravlja, bla, bla... Neviđen pritisak se desio poslije poraza od Partizana."

"Odjednom neka tragedija i tako dalje. Toliko omalovažavanja poslije svega što smo uradili. To nije normalno. Veliki je pritisak. Ovo bih rekao i da smo izgubili od Olimpijakosa. To je bila jedna utakmica, izgubili smo je. Ljudi, ušli smo u Ligu šampiona. Priča se mezimica, ljubimica... Neću da ulazim u to da li je namjerno ili ne, ali je nepravedno. Molim se za sve te zlonamjerne ljude, upalim svijeću za njih, da su živi i zdravi. Igraćemo za nas, to sam rekao igračima na poluvremenu. Zvezda je toliko donijela srpskom fudbalu", kazao je Milojević.

"Ne treba niko da nas hvali. Samo pitam da li ste svjesni šta smo uradili i s kojim ekipama igramo? Igramo sa Bajernom, primamo golove. Šta treba da rade Totenhem i Poketino? Sa milijardama... Vladan Milojević može da ode sutra. Ovdje sam došao da pomognem Crvenoj zvezdi. Ja sam vojnik, otići ću jednog dana kao što će svi da odu. Ali, napravljena je vještačka fora kako smo mi ništa, kako ne znamo ništa, kako trošimo pare. To je opteretilo igrače i rekao sam im da ne smiju tako da se ponašaju, da moramo da igramo za svoj klub. Toliko cinizma, ljubomore, zlobe. Ljudi, pa gdje će vam duša?", dodao je trener Zvezde poslije utakmice sa Olimpijakosom.

Milojević je naveo da su ključni detalji utakmice sa Olimpijakosom crveni karton protivničkog igrača i promašena šansa grčkog kluba kod rezultata 1:1.

Nije želio da uporedi pobjedu nad Olimpijakosom sa onom protiv Liverpula prošle sezone.

"Svaka pobjeda u Ligi šampiona je za nas velika stvar. Nevjerovatno je koliko ovi momci rade da bi došli do Lige šampiona. Vidjeli smo kakve smo ekipe izbacili, kakve su bile utakmice protiv Kopenhagena, Jang Bojsa... Sada opet imamo veoma teške protivnike. Sama pobjeda je nešto nevjerovatno. Ova generacija želi da vrati Crvenu zvezdu na neke staze i polako da je dižemo tamo gdje ona zaslužuje da bude", rekao je trener Crvene zvezde.

Za atmosferu na stadionu je rekao "jedno veliko bravo".

"Odrastao sam u Grčkoj i znam kolika je ljubav navijača Olimpijakosa prema Zvezdi i obrnuto", rekao je Milojević i poželio Olimpijakosu da ostvari sve ciljeve ove sezone.

Zvezda će u narednom kolu Lige šampiona igrati protiv Totenhema u Londonu 22. oktobra. Do tada će biti druga na tabeli, iza perfektnog, ubjedljivog Bajerna.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC