• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjanova vjera u Milojevića: Stvarno zna šta radi

Autor mondo.rs

"Ako ga budemo slušali, imaćemo još mnogo pobjeda", uvjeren je golman Crvene zvezde, koji se izvinio navijačima zbog kiksa u duelu sa Olimpijakosom.

 Crvena-zvezda-Olimpijakos-Liga-sampiona-Milan-Borjan-gol Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Rijetko se dešava Milanu Borjanu da napravi kardinalnu grešku, a posebno da "sam sebi" ubaci loptu u mrežu.

Upravo to se dogodilo golmanu Crvene zvezde u duelu sa Olimpijakosom, ali srećom po njega, nije ostavilo posljedice.

Crveno-bijeli su u drugom poluvremenu preokrenuli i savladali grčkog predstavnika 3:1 za prve bodove ove sezone u Ligi šampiona i plasman na drugo mesto grupe poslije dva kola (prvi je Bajern sa 6, Zvezda ima 3, Olimpijakos i Totenhem po 1).

Mogao je sjajni čuvar mreže da odahne poslije golova Milunovića, Vulića i Boaćija, pošto su anulirali njegov kiks iz 37. minuta, kada je Semedo donio prednost Olimpijakosu.

"Teška utakmica... Prije svega izvinjavam se zvezdaškoj javnosti zbog primljenog gola, ali nadam se da mi je oprošteno zbog ranijih odbrana, a i budućih", bilo je prvo što je Borjan rekao novinarima tokom druženja sa mališanima na Beogradskom festivalu fudbala u organizaciji FS Srbije.

"Ne znam i sam šta sam htio... Vidio sam da će da vrati povratnu loptu, htio sam da je presječem, ali se ona nezgodno odbila", dodao je Zvezdin golman i istakao da je u poluvremenu dobio veliku podršku svlačionice koja mu je pomogla da "podigne glavu" i nastavi utakmicu u mnogo boljem raspoloženju.

"Podržali su me saigrači i rekli mi da podignem glavu. Stručni štab isto, moj trener Dule Gašić... Ta energija me je podigla i mnogo mi je značila."

Sigurno da zbog vođstva protivnika nije bilo lako crveno-bijelima da se konsoliduju u poluvremenu, ali su uspjeli i odličnom igrom u nastavku stigli do pobjede.

Po Borjanovom mišljenju, presudili su savjeti Vladana Milojevića.


"Pokazali smo karakter i zasluženo pobijedili. Trener Milojević je bio ljut na nas jer se nismo držali dogovora od prije utakmice. U drugom poluvremenu smo to promijenili. Čovjek savršeno zna šta radi, pravi odlične analize i, ako se budemo držali toga imaćemo još mnogo pobjeda", uvjeren je golman kanadske reprezentacije..

Crveno-bijelima sledi gostovanje u Londonu kod prošlosezonskog finaliste Lige šampiona, Totenhema.

"Lijep je pogled na tabelu, ali imamo još posla. Idemo sad u London da probamo da nastavimo protiv Totenhema. Idemo od utakmice do utakmice, u fudbalu se nikad ne zna šta će biti. Za nas je najbitnije da slušamo stručni štab i budemo pravi."

Iako su gosti iz Atine zaigrali bez nekoliko važnih igrača od prvog minuta, Borjan ne misli da su u Olimpijakosu potcijenili Zvezdu.

"Nema potcjenjivanja na takmičenju ovakvog nivoa. Ne znam zašto neki njihovi igrači nisu počeli utakmicu, da li su bili povrijeđeni ili se nisu uklapali u trenerove zamisli."

Potcijenili ih ili ne, crveno-bijeli će bar do gostovanja u Londonu biti na drugom mjestu Grupe B Lige šampiona, ispred aktuelnog vicešampiona i trofejnog grčkog predstavnika.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC