• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Borusije Menhengladbah: Džeko je igrač svjetske klase!

Maks Eberl, direktor Borusije iz Menhengladbaha pred utakmicu Lige Evrope protiv Rome na Olimpijskom stadionu, u hvalospjevima je govorio o kapitenu Bosne i Hercegovine Edinu Džeki.

Popularni "koltovi" u četvrtak gostuju rimskoj "vučici" u trećem kolu Lige Evrope u kojoj su sakupili samo bod iz dvije utakmice.

Zato je direktor Borusije Maks Eberl naglasio da njegov tim mora odigrati dobro i pokušati da stigne do pobjede na "Olimpiku", posebno jer je Roma desetkovana povredama.

Možda ce vas zanimati

Trener Rimljana neće moći da računa na praktično pola ekipe jer su povrijeđeni Brajan Kristante, Amadu Dijavara, Henrik Mktarijan, Lorenco Pelegrini, Čengiz Under i Davide Zapakosta, dok kapiten BiH Edin Džeko igra sa zaštitnom maskom nakon preloma kosti lica.

"Uprkos povredama, Roma ima odličnu ekipu. Biće to veliki izazov za nas, jer su Rimljani vrhunski tim u Italiji, imaju tehnički i taktički kvalitet. Istovremeno, međutim, imaju i važnih nedostataka", rekao je Ebergl.

Na pitanje da li je Džeko najbolji igrač Rome, odgovorio je potvrdno...

"Edin je definitivno igrač svjetske klase. Odlično igra u Romi, a u Njemačkoj ga pamtimo dok je nastupao za Volfsburg. Međutim, da biste imali odlične rezultate, morate imati još talentovananih igrača. Roma ima dobar sastav".

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC