• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti trener Bajerna? "Odbio", "Ne zna engleski", "To je Žoze..."

Autor mondo.rs

Pred čelnicima Bajerna je velika odluka, posebno nakon (pre)oštre smene Kovača.

Bajern je u nedelju uveče smenio Nika Kovača i krenuo u potragu za novim trenerom.

U jednu ruku im se ne žuri, pošto će Hans Diter Flik u naredna dva meča(Olimpijakos i Dortmund) voditi ekipu pre nego što usledi reprezentativna pauza, ali će u toku nje čelnici giganta iz Bavarske morati da se dogovore sa jednim od ukupno četiri kandidata.

Možda će vas zanimati

Pardon, tri - Erik ten Hag se "sam otpisao" iz trke za mesto trenera Bajerna, pošto je istakao da želi da ostane na klupi Ajaksa makar do kraja sezone.


To je ujedno i dokaz da su se "kopljanici" ponovo ustalili na velikoj sceni Evrope, a Ten Haga nije privuklo ni to da se vrati u klub u kom je radio kao trener drugog tima Bajerna i paralelno "učio zanat" od Pepa Gvardiole, da bi ga onda uspešno primenio u Utrehtu i Ajaksu.

Holandski trener od zime 2017. godine vodi Ajaks i sa njima je igrao polufinale Lige šampiona, ali očigledno je da je procenio da to nije maksimum, nego da može više.

Ili da čeka Barselonu...



S druge strane to znači da su preostali kandidati za trener Bajerna: Masimilijano Alegri, Žoze Murinjo i pomalo iznenađenje - Arsen Venger.

"Bild" prenosi da bi Venger pristao da bude i trener samo do leta, izgleda da se zaista uželeo trenerskog posla iako je bilo govorkanja da će dobiti administrativnu funkciju u FIFA, dok se Žozeu Murinju protivi prvi čovek kluba Uli Henes - iako su svi oko njega "za".

Nije teško pogoditi zbog čega je baš "Specijalni" sporan kod svekontrolišućeg rukovodstva Bajerna, koje je naviklo da se u sve meša.


Najizgledniji kandidat je Alegri, bivši trener Juventusa, ali i on "sedi na dve stolice" pošto se nadao da će ga pozvati Mančester junajted, međutim Ole Gunar Solskjer i dalje vodi tim...

Uz to, Alegri govori samo italijanski, odnosno "jedva" engleski koji je učio od rastanka sa "starom damom", tako da bi komunikacija mogla da predstavlja problem. Jasno je da svaki od trenera, i to svetske klase, ima po nekoliko dobrih i loših strana, pa će u Minhenu morati dobro da promisle.

Šta vi mislite, koja od ove tri opcije je najbolja za Bajern?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC