• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas je imao posao, večeras ga više nema - auf Wiedersehen Niko!

Autor mondo.rs

Hrvatski trener navodno je trebalo da dobije "dva meča fore" da pokaže da i dalje može da vodi tim, ali je u međuvremenu dobio otkaz.

 Niko Kovač dobio otkaz u Bajernu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Niko Kovač više nije trener Bajerna!

"Kuvala" se smjena već mjesecima, pričalo se da će Hrvat dobiti još "dva meča fore" poslije blamaže protiv Ajntrahta iz Frankfurta (1:5), međutim poslije večerašnjeg razgovora sa rukovodstvom dvije strane su se dogovorile da je vrijeme za rastanak.

Još vijesti o Bajernu

Minhenski klub je zvanično saopštio da Kovač više nije njihov trener, a već je poznato da će ga protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona voditi Hansi Flik.

Samo petnaestak minuta prije nego što je ova vijest obišla Evropu, MONDO je pisao o tome da je Kovač jedan od četiri kandidata za otkaze u velikim klubovima, ali očigledno da Barselona, Arsenal i Mančester junajted imaju manje strpljenja od Bajerna.

Kovač je s Bajernom prošle sezone osvojio "duplu" krunu i Superkup, dok je ove sezone pretrpio tri poraza, od kojih je posljednji, protiv bivšeg kluba, bio kap koja je prelila čašu.

"Igre našeg tima u posljednjih nekoliko nedjelja, kao i rezultati, bili su znak da je potrebno nešto da preuzmemo. Henes, Salihamidžić i ja smo dugo pričali sa Nikom i odlučili da se rastanemo. Zahvaljujemo se na svemu što je uradio u klubu", rekao je Karl Hajnc Rumenige dok je Kovač dodao da je i sam predložio ostavku poslije Frankfurta.

Već neko vrijeme Kovač je bio pod značajnim pritiskom u njemačkim medijima koji su preispitivali njegove odluke, a posebno je pod lupom bio njegov odnos sa domaćim fudbalerima.

Navodno su Žerom Boateng i Tomas Miler bili najnezadovoljniji, ljetos je otišao i Mats Humels, međutim ni sa pojačanjima koja je dobio (Ernandez, Kutinjo, Pavar...), nije uspio da napravi moćan tim kakvom su se nadali Henes, Rumenige i "Braco".

Ovih dana spominjalo se da bi mogao da ga naslijedi Maks Alegri...

Vidjećemo koliko brzo će Bajern riješiti pitanje novog trenera, ali izvjesno je da će gigant iz Bavarske u Beograd "na noge" Crvenoj zvezdi doći sa novim šefom stručnog štaba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC