• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako je u derbiju - Mesi: Ućuti! Tite: Ućuti ti! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Selekcije Argentine i Brazila odigrale su prijateljski meč u Saudijskoj Arabiji, a pored jedinog gola na meču, Mesi je u žižu interesovanja stigao i zbog incidenta.

Jednpo od najvećih fudbalskih rivalstava na svetu igraju Brazil i Argentina. Sinoć su se sastali ponovo, ali ovog puta u komercijalne svrhe. Igralo se ''prijateljski'', u Saudijskoj Arabiji.

Na terenu ne može da bude mnogo prijateljstva kada igraju ovi timovi. To su nam pokazali najbolji fudbaler na svetu i trener protivničke ekipe. Mesi i Tite su ušli u malu raspravu tokom same utakmice.

Možda će vas zanimati

Sve ono najbitnije na susretu desilo se već u prvih 13 minuta. Prvo je penal dosuđen za Brazil, a Gabrijel Žesus nije uspeo da psotigne gol. Samo tri minuta kasnije, Mesi je izveo penal za Argentinu, nije postigao gol, ali je iskoristio šansu da odbitak smesti u mrežu.

Taj jedini gol na meču je odlučio pobednika, a Mesi je još jednom bio u centru pažnje. Selektor Brazila je prigovorio sudiji i tražio žuti karton za argentinskog fudbalera, a Leo je odreagovao na to.

Prvo signal klupi Brazila da ćuti, a zatim još jednom. I neke reči između, mada je teško proceniti šta je rečeno na toj relaciji. tite je nakon meča pričao o manjem incidentu.

''Tražio sam žuti karton za Mesija. On je pogledao ka meni i rekao mi da ućutim. Rekao sam mu da on zatvori svoja usta!''



Mesi se na ovom meču vratio reprezentativnom fudbalu, nakon odrađene suspenzije. On je pauzirao četiri meča zbog crvenog kartona koji je dobio na meču protiv Čilea. Tada se sukobio sa Medelom, a obojica igrača su isključena.

O događajima sa sinoćnje utakmice pričali su i Tijago Silva i Leo mesi. Kapiten Brazila je bio nešto oštriji i prokomentarisao je samu situaciju u kojoj se Mesi raspravljao sa klupom na kojoj su sedeli rezervisti i stručni štab Brazila.

''Tokom celog meča je želeo da sudi, da on preuzme pištaljku. Raspravljao se sa sudijom, a arbitar se samo smejao. Često pričamo o poštovanju i edukaciji, a on se poneo tako. Starijem čoveku, našem selektoru, rekao je da prekine da priča. To prelazi granice rivalstva.''

Jedini strelac na ovom susretu, čovek koji je iz drugog pokušaja savladao alisona, pričao je samo o utakmici. Mesi se zadržao na komentaru o igri Argentine u ovom vatrenom derbiju.

''Počeli smo dobro, želeli smo da igramo fudbal. Oba tima su imala šanse, a mislim da smo u drugom delu meča mi bili mnogo bolji.''

Selekcija Argentine će naredni prijateljski susret odigrati protiv Urugvaja, dok će Brazilci odmeriti snage sa Južnom Korejom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC