• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Auuu, kakav scenario: Doskorašnji trener Bajerna sjeda na klupu Dortmunda!

Autor mondo.ba

Trener Borusije Dortmund Lusijan Favr je vrlo blizu otkaza poslije senzacionalnog remija sa Paderbornom, a njemački mediji su mu već našli nasljednika - bivšeg šefa struke najvećeg rivala Bajerna, Niku Kovača.

Nakon što su se crno-žuti u drugom poluvremenu nadoknadili šokantnih 0:3 protiv "fenjeraša" Bundeslige i to na "Vestfalenu", švajcarskom stručnjaku Lusijanu Favru opasno se drma klupa u Dortmundu.

Njemački list "Bild" odmah je reagovao i naveo da postoje četiri imena za njegovog nasljednika, ali svakako je najintrigantnije ime Nike Kovača, koji je nedavno otpušten u minhenskom Bajernu, najvećem rivalu "milionera".

Možda će vas zanimati

Hrvatski stručnjak je zaradio poštovanje u Dortmundu još kao trener Ajntrahta iz Frankfurta, ali pitanje je kako bi reagovali navijači Borusije da im ekipu vodi doskorašnji trener omraženog Bajerna.

Osim Kovača, u trci za još uvijek Favrov posao su i Ralf Ragnik, nekadašnji strateg RB Lajcpiga, a sadašnji direktor Red Bula iz Salcburga, kao i nekadašnji trener Bajer Leverkuzena Rodžer Šmit, koji je slobodan od jula kada je napustio kineski Peking Guoan i sigurno bi bio jeftinija opcija.

To sigurno ne bi bilo u slučaju Maurisija Poketina, čije se ime spominje kao mogućeg kandidata, iako je Argentinac poslije otkaza u Totenhemu povezivan i sa minhenskim Bajernom, ali tek po okončanju aktuelne sezone.

I to ukoliko nauči njemački jezik, što je veliki kamen spoticanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC