• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Samo odbrana ista u odnosu na Totenhem

Autor Jovan Terzić

I, naravno, golman, dok će vezni red i napad pretrpiti promjene... Najveća dilema oko nastupa Garsije.

 Crvena zvezda Bajern sastav Izvor: MN PRESS

Pred fudbalerima Crvene zvezde je posljednja utakmica grupne faze u Ligi šampiona ove sezone na domaćem terenu.

Postoji dobra šansa da crveno-bijeli i na proljeće igraju međunarodne utakmice, u Ligi Evrope, ali duel sa Bajern Minhenom u utorak od 21.00 (prenos na TV Arena Sport 1) svakako je posljednji tog tipa u 2019. godini koji će biti odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Možda će vas zanimati

Da bi osvojili treće mjesto u grupi, izabranici Vladana Milojevića moraće da budu bolji od Olimpijakosa u Atini 11. decembra, možda će im odgovarati i neriješeno, a ako sutra savladaju Bajern, uz neuspjeh grčkog predstavnika u Londonu protiv Totenhema, onda će na pomenuti put ići potpuno rasterećeni.

Prije dva mjeseca u Minhenu, crveno-bijeli su izgubili 0:3, ali i pokazali da mogu da se nose sa Bavarcima, pošto su sva tri gola primili iz individualnih grešaka.

Doduše, ovaj Bajern je nešto drugačiji u odnosu na taj, pošto je sa trenerskog mesta smijenjen Niko Kovač i tim poveren Hans-Diteru Fliku, koji je po riječima Vladana Milojevića vratio ekipi agresivnost.

Gosti su doputovali u Beograd u najjačem sastavu, iako su već obezbijedili plasman u osminu finala, a vidjećemo za kojih 11 će se opredeliti Vladan Milojević.

Po onome što se može čuti, biće dosta promjena u donosu na duel od prije 20 dana sa londonskim "pijevcima". Zapravo, samo će defanzivna linija ostati nepromijenjena, uz neprikosnovenog Milana Borjana među stativama.

Najveća neizvjesnost navodno je oko nastupa Matea Garsije, koji je zbog povrede posljednju utakmicu odigrao upravo protiv Totenhema i u međuvremenu propustio duele sa Javorom (1:1), Mačvom (1:0) i Radničkim (2:0).

Ukoliko Argentinac ne bude mogao da zaigra, krila će činiti Aleksa Vukanović i Radživ Van La Para. Ako se, pak, Garsija nađe u startnoj postavi, onda bi na klupu trebalo da se, poslije serije neubjedljivih partija, preseli Holanđanin.

Ulogu "plejmejkera" po običaju će imati Marko Marin, dok se kao najistureniji očekuje Ričmond Boaći, jer je Milan Pavkov povrijeđen, a Tomane - nezvanično se može čuti - nedovoljno konkretan.

Iza veznog reda, kao podrška odbrani, navodno će biti Miloš Vulić i Njegoš Petrović, iako su dosad prednost uglavnom dobijali Kanjas i Dušan Jovančić.

Španac i nekadašnji vezista Vojvodine, međutim, već neko vrijeme ne igraju na očekivanom nivou...

Dakle, startna postava Crvene zvezde za duel sa Bajernom bi mogla da bude: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Vulić, Petrović - Garsija, Marin, Vukanović - Boaći.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC