• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Bogdanović uzburkao strasti: Neprimereni komentari uživo na RTS

Autor mondo.rs

"Dembele noću gleda po*niće", "Favr igra sa četiri crnca u odbrani"... Kakav je to način!?

Od ove sezone je Liga šampiona na programu RTS-a zastupljena tokom oba dana. Sinoć je bio prenos Crvene zvezde, a večeras je na programu utakmica Barselone i Borusije iz Dortmunda.

Stručni konsultant Predraga Strajnića je ovom prilikom bio Rade Bogdanović, fudbaler koji je deo karijere proveo i u Nemačkoj i u Španiji.

Možda će vas zanimati

Bićemo blagi ako kažemo da se nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, čovek sa tri reprezentativna nastupa i bivši trener Rada nedolično ponašao.

Ovaj tekst verovatno je previše blag, s obzirom na to šta je gospodin dao sebi za pravo da kaže uživo na Javnom servisu!

Barselona je već do poluvremena stekla dva gola prednosti, a odbrana Borusije iz Dortmunda je ponovo izgledala loše.

Kako kaže Bogdanović, razlog za pad u formi tima Lusijana Favra je to što je trener odlučio ''da igra sa četiri crnca u odbrani''.


Dok se ceo fudbalski svet bori protiv rasizma, ovakvi ispadi na javnom servisu stvarno nisu dozvoljeni. Nekadašnji napadač se nije tu zaustavio, već je imao još neke specifične komentare.


Pored konstatacije da je samo pitanje koliko će golova Mesi postići, osvrnuo se i na Osmana Dembelea. Zaključio je da mladi Francuz, koji je zamenjen u u 26. minutu, nije fokusiran na fudbal.

Kako kaže nekadašnji fudbaler Atletika, ''Dembele noću gleda po*niće i igra igrice'', što se po mišljenju stručnog konsultanta odrazilo na njegove partije.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

A šta je ovdje tačno rasizam? Nema rasizma uopšte. Crnac je crnac, kao što je bjelac, bjelac. Kao psiholog mogu reći da je štetno gledati porniće noću jer loše utiču na san.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC