• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo sa sestrinog Instagrama odgovorio Van Dajku za prozivku!?

Autor mondo.rs

Zaista nismo pomislili da će se kombinacije ovih reči ikada pronaći u naslovu...

Kristijano Ronaldo ni ove godine nije želio da prisustvuje ceremoniji proglašenja osvajača "Zlatne lopte" za 2019, a imao je dobar "alibi" pošto je u isto vrijeme dobijao nagradu u Milanu.

Naravno, odmah se povela polemika o tome da li je baš to pravi razlog, pošto je nagradu dobio njegov "arhi" neprijatelj Lionel Mesi, dok je Kristijano Ronaldo i prošle godine propustio ovaj događaj, kada je ispred njega nagrađen Luka Modrić.

Možda će vas zanimati

Ipak, nije da se nije spominjao sinoć u Parizu...

Dok su ga svi tražili pogledom, i pitali se da li će doći, Virdžil van Dajk se našalio kazavši za njega da "ako nije tu, onda nije ni rival za nagradu", što je podiglo mnogo frke u javnosti.

Mnoge javne ličnosti su kazale da je pretjerao, iako je u pitanju bila samo šala, a žustrije od ostalih reaogovala je sestra Kristijana Ronalda. Katja Aveiro oglasila se na Instagramu i poručila Van Dajku da nema poštovanja, ali postoji još jedan OBRT u čitavoj priči.

Naime, poruka na Instagramu je "promijenjena" nakon što je u prvi mah bila napisana iz prvog lica, što je "teoretičare zavjera" navelo na ideju da je to napisao Kristijano Ronaldo lično.

Ovo je tekst koji je upućen Van Dajku, a na vama je da odlučite ko ga je napisao.

Kristijano Ronaldo ili njegova sestra Katja Aveiro?


"Dobro je poznato da Ronaldo neće osvojiti nagradu, iako je (sam) osvojio veliki broj zajedničkih titula. To je opet druga priča i u budućnosti ćemo vidjeti gdje će ići istina o fudbalu. A sada, dragi Virdžile, tamo gdje ti ideš - Ronaldo je već bio hiljadu puta. Dragi Virdžile, Ronaldo je bio tri puta šampion u zemlji u kojoj ti igraš već godinama. Ronaldo je bio najbolji igrač i strijelac u zemlji, baš tamo gdje ti igraš Virdžile. Štaviše, bio je (sam) mnogo mlađi od tebe. Onda je, dragi Virdžile, otišao na drugo mjesto i postao najbolji fudbaler u istoriji fudbala. Je l' ti znači nešto Real Madrid? Vjerovatno pošto te je ovaj klub, i sam Ronaldo, već pobijedio u finalu Lige šampiona. Ima i pet titula Lige šampiona..", glasi samo dio dugačke poruke koja je napisana na njenom Instagramu, a na kraju krajeva može biti da je problem nastao čisto u prevodu sa portugalskog.

Inače, dok se održavao izbor za "Zlatnu loptu", Ronaldo je nagrađen za najboljeg napadača i igrača Serije A, ali je na ceremoniju ušao tek kad je proglašen - pošto je čekao taj trenutak u automobilu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC