• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan u svom stilu: ''Čekao sam 4 godine za osvetu Materaciju..."

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"U derbiju u sezoni 2010/11, udario sam ga pokretom iz tekvondoa i poslao ga u bolnicu", rekao je Ibra, kojeg je Materaci povrijedio četiri godine ranije

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (38) izjavio je da je - "čekao četiri godine" da se osveti Marku Materaciju zbog jednog prekršaja iz 2006. godine!

U intervjuu za magazin "GQ", popularni Ibra je otkrio da se zbog oštrog starta na meču Juventus -Inter 2006. godine kasnije osvetio italijanskom štoperu i poslao ga u bolnicu.

Možda će vas zanimati

Ibrahimović je ispričao da je Materaci napravio nekoliko oštrih startove na njemu, dodajući da nikada nije zaboravio njegove grube postupke.

"Materaci je ušao u duel poput atentatora i nanio mi povrede. Bio je grub fudbaler. To je donekle i u redu, ali postoje dva načina da budete grubi - jedan od njih ima svrhu da vam nanese povredu. To se meni desilo", kazao je Ibrahimović.

Istakao je da je i tada želio da se osveti, ali zbog teške povrede nije mogao ništa da uradi.

"Ali već u derbiju u sezoni 2010/11, udario sam ga pokretom iz tekvondoa i poslao ga u bolnicu. Dejan Stanković me je pitao zašto sam to uradio. Odgovorio sam mu da sam taj trenutak čekao četiri godine", prisjetio se Zlatan koji će sredinom decmebra saopštiti gdje nastavlju karijeru.

Švedsku superzvijezdu povezuju s Milanom, Napolijem, Bolonjom i Romom otkako je objelodanio da napušta Los Anđeles Galaksi u decembru.

Nedavno mu je istekao ugovor s članom MLS-a, a odmah su krenule medijske spekulacije oko toga koji je klub njegova naredna destinacija.

Blistavu profesionalnu karijeru počeo u Malmeu, a zatim je igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari sen Žermen, Mančester junajted i LA Galaksi.

Za reprezentaciju Švedske, od koje se oprostio 2016. godine, upisao je 116 nastupa i postigao 62 gola.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC