• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lionel Mesi ima svog favorita: Zašto je bio tek četvrti?!

Autor mondo.rs

Nakon što je osvojio šestu Zlatnu loptu, čudesni Argentinac priznao je ko je prema njegovom mišljenju najbolji na svijetu.

Očekivano, nije bilo iznenađenja u ponedjeljak u Parizu, gdje je Lionel Mesi šesti put proglašen za najboljeg fudbalera svijeta.

Spektakularni Argentinac upotpunio je kolekciju rekordnim, šestim trofejom, a u razgovoru sa novinarima otkrio je da ga je iznenadilo to što je Sadio Mane bio tek četvrti u izboru.

Možda će vas zanimati

"Šteta je što je Mane završio na četvrtom mjestu. Mislim da je ove godine bilo mnogo sjajnih igrača, ali biram Sadio Manea zato što je igrač kakvog volim. Mane je imao sjajnu godinu, koja je bila izvrsna za cijeli Liveprulov tim. Zato biram njega", izjavio je vođa Barselone.


Potvrdu ovih riječi odlični Mane izneo je odmah u sredu, kada je u ubjedljivoj pobjedi protiv Evertona (5:2) namjestio dva gola i postigao jedan, čime je još jednom potvrdio i klasu i fenomenalnu formu.

Ove sezone, krilni napadač iz Senegala postigao je 13 golova i jedan je od najvećih razloga zbog kojih je Liverpul na zaista sigurnom prvom mjestu Premijer lige i na odličnom putu da konačno osvoji prvu titulu od 1990. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC