• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Biser“ iz Norveške košta samo 20 miliona evra, ali Bajern ga neće

Autor mondo.ba

Bavarci poručili da ne namjeravaju da dovedu superefikasnog napadača Salcburga, iako bi obeštećenje za njih bilo prava "sitnica".

Norveški tinejdžer Erling Braut Haland zaludio je Evropu odličnim igrama u dresu Salcburga, posebno u Ligi Evrope gdje je sa osam golova drugi najbolji strijelac, iza Levandovskog koji je postigao dva više.

Upravo njih dvojica prema tvrdnjama njemačkih medija trebali su uskoro da postanu saigrači, jer je Bajern bio prvi u redu za devetnaestogodišnjaka iz Norveške, koji je na radaru Borusije Dortmund i još nekoliko evropskih klubova.

Možda će vas zanimati

Haland i Levandovski ipak neće zaigrati zajedno jer je Bajern odlučio da se povuče iz ove trke, uprkos činjenici da otkupna klauzula za Halanda iznosi "samo" 20 miliona evra, piše "Bild".

Razlog je to što je Levandovski u sjajnoj formi, pa bi Haland bio tek rezerva, a čelnici Bajerna ne žele da dovedu mladog napadača i ostave ga da stagnira na klupi.

Procjenjuje se da bi čak u slučaju da im bude potrebna zamjena za Levandovskog tu poziciju mogao da popuni Serž Gnabri, koji je tu ulogu obavljao u reprezentaciji Njemačke.

Bajern mi, međutim, ovim povlačenjem iz trke mogao mladog napadača da „gurne“ svom najvećem rivalu – Borusiji Dortmund.

"Milioneri“ nisu uspjeli da se prošlog ljeta adekvatno pojačaju u napadu i to bi trebali da isprave tokom zimskog prelaznog roka, a u prilog im ide i dobar odnos koji imaju sa Minom Rajolom, agentom koji zastupa i Halanda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC