• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretnja Liverpulu: Gde god da smo, napadamo one iznad!

Autor mondo.rs

Mančester siti posustaje, Čelsi posustaje, ali Lester... Lester se ne predaje!

Fudbaleri Lestera beleže sjajne rezultate ove sezone i trenutno su najbliži pratioci Liverpula, tima sa šampionskim ambicijama.

Ovako dobri rezultati delo su Brendana Rodžersa, nekadašnjeg trenera crvenog tima iz Liverpula. Trener Lestera je sjajno sklopio kockice, pa su ''Lisice'' nadmašile čak pet timova iz ''velike šestorke'' engleskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Poslednji u nizu dobrih rezultata za ovaj tim je pobeda na gostovanju Aston Vili. Lester je bio razigran, pobedio je 4:1, a Vardi, najbolji strelac lige, dva puta je tresao mrežu. Sve to može da raduje njihovog trenera.


Lester je postavio klupski rekord, jer je pobedio i osmu utakmicu u nizu. Vardi je pogodio i na osmom meču u prvenstvu uzastopno, što mu je drugi takav niz u karijeri. A da li Liveprul treba da paniči? Lester se, očigledno, neće predati!

''Igrači su bili sjajni, ovo je istorijski dan za klub. Stvarno nam znači što smo ušli u istoriju. Bilo je teško, ali smo odigrali kvalitetno i sa mnogo želje. Probali smo da igramo i u dijamant formaciji, koja je donela neke dobre stvari.'', rekao je trener iz Severne Irske.

Čovek koji je tokom prethodne sezone napustio seltik da bi preuzeo ''Lisice'' iz Lestera, svestan je šta radi njegov sadašnji tim. Oni se nakon fenomenalnog niza rezultata nalaze 8 bodova iza lidera i šest bodova ispred trećeplasiranog Sitija.

''Koncentrisani smo na to da igramo dobro i da održavamo taj nivo što duže možemo. Protiv Aston Vile smo postigli golove na različite načine i želeli smo da ih postignemo još! Bez obzira na to gde smo na tabeli, trudimo se da stignemo one ispred nas. Borimo se i dajemo sve od sebe'', dodao je Rodžers.

Fudbaleri Lestera su poslednji put poraženi upravo od Liveprula i to 5. oktobra. To je jedini od poslednjih 13 mečeva u svim takmičenjima na kom nisu upisali pobedu. Naredna runda u Premijer ligi donosi nam njihov okršaj sa Noričem.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC