• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej na meti lopova: Dok je "rušio" Juve, ostao bez skupih satova i para!

Autor mondo.ba

Prošle godine reprezentativcu Srbije "maznuli" kola, a sada ostao bez skupocjenih satova i gotovog novca.

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić bio je u subotu junak Lacija zbog sjajne partije i pobjede nad Juventusom (3:1), ali dok je vezista nebesko-plavih ordinirao po terenu "Olimpika", nepoznati lopovi su operisali po njegovoj kući i otuđili satove vrijedne oko 100.000 evra i 5.000 evra u kešu.

Italijanski list "Il Mesađero" piše da je Sergej sjajnim golom načeo "Staru damu" i dok je sa kolegama iz svlačionice slavio pobjedu na večeri, povratak kući se pretvorio najprije u iznenađenje, a potom i bijes jer je zatekao sve ispreturane ladice iz kojih su nestali satovi vrijedni 100.000 evra i oko 5.000 evra u različitim novčanicama.

Možda će vas zanimati

Slučaj je odmah prijavio policiji, koja je izuzela snimke sa video nadzora, gdje su snimljeni svi detalji pljačke. Posebno su lopovi obratili pažnju na Sergejevu spavaću sobu, odakle su "maznuli" četiri skupocjena sata marke "Roleks" i jedan "Hiblo" (Hublot), te oko 5.000 evra u gotovom novcu.

Na snimcima, koje su uzeli Karabinjeri, mogla su se vidjeti trojica lopova kako se mirno kreću po kući srpskog veziste, ali ne i njihova lica s obzirom da su bili maskirani.

Policija je saslušala ljude koji često dolaze kod Sergeja, kao i svu poslugu i komšije u nadi da će neko dati korisne informacije kako bi ušli u trag pljačkašima. Lopovi nisu ostavili mnogo tragova, kao ni otiske prstiju, a rimski dnevnik je istakao da nije isključeno da su ovi kriminalci dio jedne bande, koja je u posljednja dva mjeseca napravila 12 pljački u široj regiji glavnog grada Italije.

Ovo nije prvi slučaj krađe kod Milinkovića Savića s obzirom da je u septembru 2018. godine pretrpio krađu automobila Fiat 500 Abarth, koji je kupljen i registrovan u Njemačkoj, pa nije mogao da naplati ni osiguranje. I ta istraga je još u toku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC