• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej o golu koji je srušio Juve: Ne sjećam se, moraću da pogledam!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić nije mogao ni da opiše pogodak kojim je "srušio" Juventus (3:1) u derbiju 14. kola italijanske Serije A. "Znam da su duge lopte Luisa Alberta uvijek precizne".

Nebesko-plavi su prvi put poslije 16 godina pobijedili "Staru damu" u Rimu, a jedan od junaka velikog trijumfa bio je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić, koji je bio strijelac pogotka za 2:1.

I to je bila prava majstorija!

Možda će vas zanimati

Desnom nogom primio dugačku loptu, a onda lijevom pogodio ugao gola Vojćeha Šćešnog.

"Kao što sam već rekao, ako radimo svoj posao, uvijek ćemo imati sjajne nastupe. Juventus nije bio u dobroj formi, ali dali smo sve od sebe i bila je to je zaslužena pobjeda. Trudimo se da pobijedimo u svakoj utakmici. Bio je ovo veliki trijumf, ali moramo nastaviti da igramo svaki meč i vidimo dokle će nas to odvesti", izjavio je Sergej.

Italijanski novinari su tražili od Milinković-Savića da opiše njegov fantastičan pogodak, ali to mu je bilo prilično teško.

"Ne znam što da kažem, ogromna je senzacija kad date gol i pobijedite. Ne mogu da se sjetim šta sam uradio, moraću ponovo da pogledam snimak. Vidio sam Luisa Alberta da priprema dugačku loptu, pa sam krenuo jer znam da je uvijek precizan. Malo sam promijenio način igre ove sezone, trčim mnogo više i srećan sam kad mogu da pomognem ekipi", dodao je Srbin.

Lacio je trenutno na trećem mjestu na tabeli sa tri boda manje od drugoplasiranog Juvea, a pet od lidera prvenstva Intera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC