• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezdi na stolu 2.500.000 evra za Boaćija i 700.000 za Jovančića

Autor Jovan Terzić

Ponude će biti razmatrane poslije utakmice sa Čukaričkim.

 FK Crvena zvezda - Transferi Ričmond Boaći Dušan Jovančić Izvor: MN PRESS

Nema sumnje da će tokom zime biti dosta promjena u igračkom kadru Crvene zvezde.

Poslije još jednih uspješnih kvalifikacija za Ligu šampiona, klub je odlučio da poveća konkurenciju u timu kako bi Vladan Milojević mogao uvijek da ima na raspolaganju svježe igrače.

Možda će vas zanimati

 U Superligi i Kupu Srbije to je donijelo rezultat, međutim, stranci koji su dovedeni da bi crveno-bijeli mogli dostojno da pariraju među elitom evropskog fudbala ispostavili su se kao promašaji i sa pojedinima od njih Zvezda će pokušati da pronađe način za prekid saradnje već ove zime, ne bi li olakšala budžet za plate igračima.

Pisali smo već da je prvi na izlaznim vratima Kanjas, poslije nove očajne partije tokom pola sata provedenih na terenu u Atini verovatno je i Van la Para prokockao povjerenje, a pitanje je kako će Žander podnijeti pritisak zbog kiksa kojim je omogućio Olimpijakosu da iz penala u 87. minutu sruši Zvezdin san o evropskom proljeću.

Na transfer listi biće i igrači koji nisu imali zapaženu minutažu u prvom dijelu sezone (Gajić, Jevtović, Babić, Krstović), a tu su i oni kojima klub neće praviti problem u slučaju adekvatne ponude i njihove želje da promijene sredinu - Borjan, Rodić, Ben, Boaći, Pavkov, Marin, Jovančić, Jovičić...

Neki od njih ljetos su bili projektovani za prodaju, ali ili nije bilo zadovoljavajućih ponuda ili nisu dogovorili lične uslove sa zainteresovanima.

Kako se bliži zimski prelazni rok, tako se i ponovo klubovi raspituju za pojedine Zvezdine igrače.

Najprimamljiviji strancima je mladi Njegoš Petrović, međutim, crveno-bijeli vjeruju da za 20-godišnjeg defanzivnog vezistu mogu da dobiju mnogo više od 4.000.000 evra, koliko se trenutno kreće ponuda za njega.

Prema saznanjima MONDA, konkretne ponude postoje još za Ričmonda Boaćija - 2.500.000 evra od američkog Kanzas sitija i Dušana Jovančića - 700.000 evra od Ferencvaroša.

U Zvezdi će sačekati da prođe nedeljna utakmica sa Čukaričkim, poslednja u 2019. godini, pa će potom razmatrati pomenute ponude pristigle prije nekoliko dana.

I ne samo njih, jer rukovodstvo Zvezde čeka mnogo posla narednih sedmica.

Vladan Milojević je i sam najavio da će se razgovarati o njegovoj sudbini, mada se čini da će ostati na klupi bar do kraja sezone, a može se čuti da je na pomolu odlazak jednog visoko pozicioniranog člana klupskog rukovodstva.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Sve te strance treba rasprodati I nisu nista nit su oni nesto nit su to vise nasi klubovi treba sansu dati nasim igracima nasoj djeci vjerovatno ima 10 puta boljih igraca u srbiji od njih samo treba traziti.Dodju oni I si samo sto veliki klubovi traze od njih pare da ih puste da pikazu sta znaju

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC