• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa upalila motore: Po titulu u Srpskoj i povratak u Premijer ligu BiH!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe počeli su sa pripremama za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske u kojoj je osnovni cilj osvajanje titule i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

 FK Krupa počeo pripreme za proljećni dio sezone u Prvoj ligi RS Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na prvom treningu treneru Zoranu Mariću odazvalo se 28 fudbalera, prenio je klupski sajt ekipe iz kanjona Tijesno.

Krupa će nastavak sezone dočekati sa osam bodova viška u odnosu na prvog pratioca, Rudar iz Prijedora, a predsjednik Draško Ilić kaže da su stvoreni svi uslovi za kvalitetne pripreme.

Možda će vas zanimati

"Mi smo ovaj period iskoristili da se igrači i treneri odmore, mi prođemo kroz sve što je potrebno da ih dočekamo potpuno spremni i da obezbijedimo uslove za početak priprema. Bitno je reći da će se pripreme odraditi u Krupi na Vrbasu. Odradićemo ljekarske preglede i testiranja, a od prvog putujemo u Medulin gdje ćemo odraditi drugi dio priprema. Poslije toga se vraćamo ponovo u Krupu gdje ćemo odigrati mečeve. Naš cilj je dobro poznat svima, tako se i ponašamo, napravili smo osam bodova razlike u odnosu na Rudar, samo sa jednom ambicijom da se vratimo u Premijer ligu. Imamo interes da se klub ojača na nekim pozicjijama kako bismo ulaskom u Premijer ligi imali kostur koji može odgovoriti zahtjevima Premijer lige i kako bismo u ljetnom prelaznom roku završili još jednam ciklus u prelaznom roku sa kojim bismo kompletirali tim za viši rang takmičenja", rekao je Ilić.

Direktor Krupe Mladen Ilić rekao je da kompletnu sportsku ali i administrativnu strukturu u klubu očekuje ogroman posao.

"Pred nama su pripreme koje ćemo odraditi u Krupi i Istri. Nakon toga se vraćamo nazad, a onda ćemo formu brusiti ovdje na našem stadionu. Pred nama je mnogo posla kako sa sportske, tako i sa druge, one organizacione strane. Mi posjedujemo kvalitete ali znamo da za Premijer ligu BiH moramo još napredovati, pokušaćemo dovesti pojačanja. U ovom momentu, ne uzimajući značaj igrača koji su ovdje, Ajdin Redžić nakon povrataka i oporavka od povrede će biti naše najveće pojačanje. S druge strane, klub očekuju ozbiljni izazovi, pronalska fudbalskog, sportskog partnera koji bi nam obećao pomoć. Teško je očekivati i prognozirati šta bi se moglo desiti ukoliko u tome ne uspijemo. Prošle godine smo licencu dobili tek na drugostepenoj komisiji i sada se moramo truditi da sve probleme prevaziđemo na vrijeme".

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Zoran Marić, trener Krupe, uvjeren je da će ekipa ispuniti zadane ciljeve, ali dodaje da je izuzetno oprezan.

"Moram da kažem da sam, s obzirom da me dugogodišnje iskustvo uči, izuzetno oprezan. Vjerujem u ekipu, vjerujem u klub i u ispunjenje cilja. Oprezan sam jer znam da u fudbalu ne možete da živite od minulog rada. Naša situacija je ohrabrujuća ali nije definitivna. Samo kvalitetnim, ozbiljnim radom i nastojanjem da svakog pojedinca učinimo malo boljim, možemo doći do timskog rezultata. Nadam se da ćemo u tome uspjeti, bićemo posvećeni , bićemo profesionalni, živjećemo za ostvarenje cilja i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Dogovorili smo koliko trebamo odigrati utakmica, Ono što je meni bitno da se ti datumi orijentaciono poštuju i da protivnici budu što bolji jer kvalitetniji rivali pokazuju koje su naše slabosti. Moja želja je da odigramo najmanje sedam utakmica", rekao je Marić.

Kapiten Krupe Nikola Dujaković naglasio je da je atmosfera u ekipi odlična uz nadu da će tako biti i u nastavku sezone.

"Nadam se da ćemo nastaviti i da ćemo se svi zajendo u maju radovati plasmanu u Premijer ligu BiH jer zaista to zaslužujemo. Atmosfera u ekipi je odlična i sada moramo da se trudimo da što kvalitetnije radimo", istakao je Dujaković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC