• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puriću "vruć modrički krompir"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Alfa Modriče sa novim trenerom, nekadašnjim mladim reprezentativcem BiH, počeli pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

 FK Alfa Modriča počela pripreme Dario Purić novi trener Izvor: MONDO/Vito Mrkonjić

Fudbaleri Alfa Modriče počeli su pripreme za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, u kojem će za cilj imati bijeg iz donjeg dijela tabele, s obzirom da su jesenji dio sezone okončali na skromnom osmom mjestu, sa samo četiri boda prednosti ispred "fenjeraša" Jedinstva iz Brčkog.

Modričani će u drugi dio prvenstva ući sa novim trenerom, nakon što je Branko Savić, koji je na klupi sjedio jesenas, odlučio da podnese ostavku, pa je finišu polusezone funkciju kormilara obavljao tandem Savićevih pomoćnika, Dario Purić - Milan Petrović.

Možda će vas zanimati

Upravo je Purić imenovan za novog šefa stručnog štaba.

Mladi, 33-godišnji stručnjak tako će imati priliku da prvi put samostalno radi. Nekadašnjeg mladog reprezentativca BiH očekuje mnogo posla kako bi spremio ekipu za proljećna iskušenja.

"Sačuvali smo većinu igrača iz prošle sezone, došlo je nekoliko novih na probu, a očekujem da u roku od 10-ak dana formiramo ’kostur’ ekipe sa kojim bi trebalo da uđemo u prvenstvo", rekao je Purić na prvom okupljanju poslije dvoipomjesečne pauze.

"DOGODINE NAPAD NA PREMIJER LIGU"

"Pokušaćemo na pravi način da okončamo ovu sezonu, kako bi već od sljedeće probali da napadnemo Premijer ligu BiH. Određene stvari nisu završene onako kako smo planirali, poremećeni su naši planovi, ali vjerujem da će momci koji su sada tu opravdati povjerenje", poručio je predsjednik Alfa Modriče petar Jelić.

Eldar Bašović, Đorđe Okuka, Marko Tadić, Zoran Blagojević i Srđan Todorović neće više nositi dres Alfa Modriče, dok je od pojačanja stigao Ognjen Obradov, dosadašnji fudbaler Marsonije iz Slavonskog Broda, koji je prošao omladinsku školu Rada iz Beograda.

Ugovor bi trebalo da potpiše i Nemanja Živković (Podrinje, Janja), dok je na probi još nekoliko fudbalera koji će pokušati da se dokažu i osiguraju potpis ugovora sa nekadašnjim šampionom BiH i osvajačem Kupa BiH.

"Postavili smo cilj da se ekipa što prije izvuče iz pozicije na kojoj se trenutno nalazi, odnosno da se uđe u mirniju luku, da opuštenije možemo igrati u nastavku prvenstva. Razlika je u svega par bodova, tako da vjerujem da u prvih četiri ili pet kola možemo mnogo toga popraviti", optimista je Purić.

Kompletne pripreme biće obavljene u gradu pod Majnom. Planirano je i nekoliko kontrolnih mečeva, kako bi ekipa spremno dočekala početak drugog dijela sezone i utakmicu sa Tekstilcem u Derventi 7. marta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC