• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekivao se drugačiji ishod, ali Politano završio u Napoliju

Autor mondo.rs

Ništa od povratka u matični klub

 Mateo Politano prešao u Napoli Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Mateo Politano je na kraju završio u Napoliju! Očekivala se trampa na relaciji Inter-Roma, ali je taj posao propao, tako da je krilni igrač, koji je kod Antonija Kontea uglavnom višak, završio u Napulju.

Očekivalo se da će Politano otići u Romu, u zamenu za Leonarda Spinacolu, ali Konte nije bio zadovoljan formom igrača rimskog kluba, tako da je taj transfer propao.

Možda će vas zanimati

 Ipak, pošto je Politano dolaskom Kontea u Inter i prelaskom na njegovu omiljenu formaciju 3-5-2, sa prethodne 4-3-3 izgubio mjesto u prvom timu. Za Inter je ove godine upisao 15 nastupa u svim takmičenjima, ali bez učinka. To i ne čudi, jer je uglavnom ulazio u igru u finišu utakmica.

Vidjećemo kako će Đenaro Gatuzo koristiti novog igrača. Napoli je godinama imao Insinjea na lijevoj i Kaljehona na desnoj strani, koji su radili različite stvari, a sada će imati Insinjea i Politana, koji su sličan profil igrača.


Politano ima 26 godina, ponikao je u Romi, ali nije zaigrao za seniorski tim nijednom tamo, već je prvu sezonu proveo na pozajmici u Peruđi. Poslije toga je bio dvije sezone u Peskari, a onda četiri u Sasuolu, da bi prošle 2018. otišao na pozajmicu u Inter, koji ga je poslije otkupio, ali sada više nema mjesta u prvom timu. Za seniorsku reprezentaciju Italije odigrao je tri utakmice i postigao jedan gol.

Inter je trenutno drugi na tabeli, sa tri boda manje od Juventusa i dva više od Lacija. Napoli ima lošu sezonu, tek je 10. na tabeli, sa 27 bodova, 24 manje od Juvea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC