• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić poručio Junajtedu: Ljudi, tu sam u Karingtonu svaki dan...

Autor mondo.rs

Srpskom fudbaleru više dosta priče oko produžetka ugovora.

 Nemanja Matić poručio Mančester Junajtedu: Ljudi, tu sam u Karingtonu svaki dan... Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Nemanja Matić "sklonjen" je iz prvog tima Mančester junajteda kako bi mlađi dobili šansu, ali je to možda bila ishitrena odluka Olea Gunara Solskjera pošto njegova ekipa igra mnogo bolje otkako je Srbin počeo da igra u startnoj postavi.

Nominovan je za igrača meseca, postigao je gol u gradskom derbiju protiv Sitija, a posle toga reaktivirale su se priče o njegovoj budućnosti na "Old Trafordu".

Možda će vas zanimati

Čak iako je do pre nekoliko nedelja delovalo da je više nema na ovom stadionu...

Naime, Junajted je odlučio da ne proda Matića ove zime, iako mu ugovor ističe za šest meseci i tada će moći da ode kao slobodan igrač, nego štaviše planiraju da mu ponude novi ugovori, prenose najuticajniji mediji iz Engleske.

Takva informacija doduše nije još stigla do samog Matića koji je u Junajted došao leta 2016. godine za 40 miliona evra iz Čelsija.

"Tu sam u Karingtonu (trening centar Junajteda prim. aut.) svaki dan i otvoren sam za pregovore ako misle da mogu da im pomognem", rekao je srpski vezista koji deluje da mu je dosadilo da stalno priča o svojoj budućnosti.

"Nije bilo nikakvih pregovora, naravno da hoću da ostanem, zadovoljstvo je predstavljati ovaj klub".

Matića je tokom ove zime tražio Inter, međutim posle povrede Pogbe i Mektomineja "zatvorena" opcija odlaska, a Srbin nije potvrdio da je bio u kontaktu sa Konteom.

"Ne mogu da vam kažem ko me je zvao, ali kada igrate za Junajted - mnogi klubovi vas traže. To nije samo slučaj sa mnom, tako je sa svakim igračem, posebno kada vam ističe ugovor. Prva opcija je da ostanem u Junajtedu, ali ako odluče nešto drugo - postoje i druge solucije za mene", naveo je 31-godišnji srpski fudbaler.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC