• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra partija Zvezde, promašen penal i razigrana djeca za minimalac!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su bugarski Ludogorec (1:0) pogotkom Marka Gobeljića.

 Crvena zvezda - Ludogorec 1:0 prijateljska utakmica 2020 Izvor: SRDJAN STEVANOVIC/GETTY IMAGES EUROPE, GETTY IMAGES/SRDJAN STEVANOVIC

Trener crveno-bijelih je rekao da će starteri dobiti više minuta i to se pokazalo tačnim. Zvezda je u susret protiv Ludogoreca ušla veoma motivisana, prepuna snage i sa jasnim konturama kako bi to moglo da izgleda.

Takav pristup je, dokle god su crveno-bijeli imali snage, donio ogromnu prednost na terenu srpskom šampionu. Prvi šut bugarskog tima ka Milanu Borjanu upisan je tek u 55. minutu meča, kada su iz slobodnog udarca igrači Ludogoreca pogodili stativu.

Možda će vas zanimati

Stanković i njegov stručni štab su kombinovali sa formacijama, pa su u dva perioda igre igrali u dva različita sistema. Zavidnu ulogu su imala dva Zvezdina deteta, Željko Gavrić i Veljko Nikolić, koji su još jednom pokazali da bi na njih moglo da se računa.

Jedini pogodak na meču bio je djelo Marka Gobeljića, nakon akcije njega i pomenutog Nikolića, koji je šutirao nekoliko trenutaka ranije. Veljko Nikolić je u prvom dijelu meča igrao kao najbliži Ričmondu Boaćiju, što je formacija koju je Stankovićeva Zvezda prvi put prikazala.

izmjene su došle tek kasnije, a Zvezda je na ovom meču promijenila sedmoricu igrača. Vidjelo se da Ričmond Boaći ponovo konkuriše za mjesto startnog napadača, a možda čak ima i prednost u odnosu na rivale, kao i da bi proljeće moglo da bude period godine u kom se budi Dušan Jovančić.

To će u mnogome zavisiti od konkurencije, kada će zdrav biti Seku Sanogo, koliko će dobro igrati Vulić, Petrović i Nikolić, kao i da li će Mirko Ivanić igrati samo kao ''desetka'' u ovom timu.

Šansu da duplira prednost i tako riješi pitanje pobjednika nekoliko minuta prije kraja meča propustio je Milan Pavkov, pošto je njegov udarac ''sa kreča'' odbranio golman Stojanov. Junak pobjede nad Liveprulom je imao i manji sukob sa Moćijem, iz kog je izašao sa žutim kartonom.

Naredni meč na pripremama crveno-bijeli igraju već sutra, protiv Celja.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC