• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni deceniju od prelaska u Partizan, Stojković nije miran i siguran

Autor mondo.rs

"Počeo je život pod policijskim nadzorom i obezbjeđenjem. Dva mjeseca sam spavao u hotelu...", rekao je Stojković za ruski "Sport24".

 Vladimir Stojković intervju sport24 Izvor: MN PRESS

Dok su boravili u Beleku na prvom delu zimskih priprema, ekipa "Sport24" iz Rusije iskoristila je priliku i napravila nekoliko vrlo interesantnih priča sa fudbalerima Partizana.

Najzanimljiviji su im bili oni koji su već igrali van granica Srbije i koji su slavu stekli u jakim evropskim klubovioma, poput Zorana Tošića, Lazara Markovića, Vladimira Stojkovića...

Možda će vas zanimati

Golman i kapiten crno-bijelih ispričao je s kakvim se sve problemima suočavao kada je odlučio da potpiše za Partizan i tako se odrekne Crvene zvezde.


"Život me je testirao. Znate i sami kakvi su navijači u Srbiji. Mjesec i po poslije potpisa za Partizan, otišao sam sa reprezentacijom u Đenovu, na kvalifikacioni meč sa Italijanima. Kad sam se vratio za Beograd, počeo je život pod policijskim nadzorom i obezbjeđenjem. Dva mjeseca sam spavao u hotelu...", prisjetio se Stojković u razgovoru za ''Sport 24'' iz Rusije.

Đenova je prošla, a u Beogradu je trebalo nastaviti živjeti. Stojković priznaje da mu je bilo vrlo teško.

"Ne zato što sam se plašio. Dobio sam najbolju moguću priliku da razbistrim mozak i da se posvetim samo fudbalu. Pitate me da li je to najteži trenutak u životu? Ne! Rođen sam u getu, tako da se nisam bojao. Osim toga, najgori trenuci u životu predstavljao je gubitak roditelja. Najpre mi je preminuo otac, pa majka, a sve su pratili masovni napadi navijača na mene", rekao je Stojković.

Nekadašnji reprezentativac i danas se suočava sa navijačima koji mu nisu oprostili prelazak u Humsku.

"Da li smatam da je problem prevaziđen? Ne. Nikad. Nastavlja se. Svakog dana se nešto desi. Ako ne danas, onda sutra, uvijek će vas neko sresti na ulici, dobaciti... Normalno je, navikao sam. To je moj put. No, svaki novi dan me čini jačim", podvukao je Vladimir Stojković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC