• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je učio lekciju: U subotu glavni test

Autor mondo.rs

"Sve ovo je dobro učenje, lekcija", rekao je Savo Milošević poslije poraza od Rostova.

 Savo-Milosevic-FK-Partizan-sportske-vijesti Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

Trener Partizana Savo Milošević nije previše zabrinut poslije poraza od Rostova (1:3) na Premijer kupu u Dohi. Uostalom, strateg crno-bijelih je u više navrata rekao da je rezultat na pripremnim utakmicama u drugom planu.

"Bila je to dobro trening utakmica", počeo je Milošević.

Možda će vas zanimati

"Dobro je izmjeriti se sa ozbiljnim ekipama. Možda smo malo pogriješili što smo prije neki dan izveli najbolji tim, mogli smo da rotiramo. Ovo su, ipak, prijateljske utakmice, služe da vidimo šta bi trebalo da popravimo, šta može bolje, individualno i grupno. Rekao sam da mi rezultati ne znače mnogo u pripremnom periodu, bitnije je da igrom protiv ozbiljnih ekipa vidimo gdje smo", naglasio je trener "parnog valjka".


Ekipa Valerija Karpina igrala je upravo onako kako teži stručni štab Partizana. Dosta agresivno već u ranoj fazi protivničkog napada.

"Malo sam iznenađen. Možda i moja ekipa. Prva utakmica sa Lokomotivom nas je možda zavarala, jer su Moskovljani igrali pravu pripremnu utakmicu, dok smo večeras imali takmičarsku. Na sve mora ekipa da se privikava: da reaguje drugačije kad vidi da protivnik izlazi drugačije. Sve ovo je dobro učenje, lekcija", dodao je Milošević.


Lazar Pavlović je još jednom pokazao da posjeduje veliki kvalitet i da je pravi igrač budućnosti.

"Možda je iznenađenje široj javnosti, nije nama.Drago mi je. Kad je ušao u prvi tim, morali smo da se posvetimo njegovom fizičkom stanju, sad djeluje dosta dobro, a što se tiče kvaliteta i fudbalske inteligencije – znao sam od prvog trenutka kad sam ga vidio. Laki postaje jedan od ozbiljnih igrača, jedan od onih koji će u budućnosti nositi igru Partizana", uvjeren je Savo Milošević.

Utakmica protiv Spartaka iz Moskve naredne subote biće generalna proba za crno-bijele.

"Predviđeno je da posljednja utakmica bude generalna proba. Tako je uvijek na pripremama. Ako sve bude u redu, budu li svi zdravi, plan je da igra prva ekipa. Jer, drugu generalnu probu nemamo", završio je trener Partizana Savo Milošević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC