• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Boaćijeva serija na Brdu mora da se zaustavi"

Autor mondo.rs

Čukarički dočekuje Zvezdu na Banovom brdu na otvaranju prolećnog dela šampionata, a štoper belo-crnih Stefan Šapić ima dve želje.

 Cukaricki-Zvezda-21.-kolo-Superlige-subota-TV-prenos-Arena-sport Izvor: MN PRESS

Posle dva meseca pauze lopta će se ponovo zakotrljati na terenima u Superligi. Bez dileme, derbi 21. kola biće odigran u beogradskom naselju Banovo brdo, gde će Čukarički u subotu od 14.30 časova ugostiti Crvenu zvezdu. Biće to duel trenutno četvrtoplasirane ekipe i lidera na tabeli.

Na Banovom brdu još pamte prethodni duel igran na ovom stadionu, kad je Čukarički od 0:2 stigao do velike pobede (3:2).

"Mnogo je lep osećaj pobediti Crvenu zvezdu. Ta utakmica je bila stvarno 'luda', ne dešava se često da Crvena zvezda izgubi prednost od dva gola. A nama je bila izuzetno značajna, tada je to bilo u plej-ofu, a sa tom pobedom smo skoro i završili posao oko plasmana u Evropu. Sa Zvezdom ćemo igrati i ove sezone još jednom, ali je i ovaj duel od ogromnog značaja, posebno zbog toga što je prvi posle zimske pauze", istakao je štoper Čukaričkog Stefan Šapić za klupski sajt.

Možda će vas zanimati

Pre dva meseca Crvena zvezda je savladala Čukarički 3:1. "Brđani" su se "isprsili" na stadionu "Rajko Mitić", igrali su otvoreno, ali su na kraju morali da pruže ruku u tom trenutku boljem timu. 


"Znamo kako smo prošli u poslednjem meču u jesenjem delu sezone. Ali, Crvena zvezda je sada drugačija ekipa u odnosu na taj susret, sa novim trenerom, koliko vidim i podmladili su ekipu. Jedno je sigurno, Zvezda i dalje ima veoma kvalitetne igrače. Kad igrate protiv njih, ništa niste uradili ako zaustavite jednog ili dvojicu igrača. Opasnost vreba sa svih strana, a mi smo to osetili na svojoj koži baš u prethodnom duelu. Zbog toga, kod nas mora da se zna ko šta radi u svakom trenutku, u duelu protiv tako kvalitetnog protivnika. Ono što je sigurno, daćemo sve od sebe. Svaki bod će do kraja sezone biti značajan u borbi za Evropu", rekao je Šapić.

Iako je pomenuo da su svi u Zvezdinom timu vrlo kvalitetni, Šapić se kratko osvrnuo na igrača kojeg bi mogao da čuva u direktnom duelu.

"Uglavnom sam čuvao (Ričmonda) Boaćija, bilo je odličnih, fajterskih duela sa njim. Pročitao sam da je postigao gol u svakom od prethodna četiri meča na Banovom brdu, nadam se da će ta njegova serija biti zaustavljena".

Posle duela sa Crvenom zvezdom, Čukarički će gostovati Radničkom u Nišu, potom će u vanrednom kolu na Banovom brdu dočekati Voždovac, a potom sledi gostovanje Mladosti u Lučanima.

"Znamo kakav nam je raspored, ali ne razmišljamo dalje od duela sa Zvezdom. Čeka nas velika borba u svakoj narednoj utakmici. Biće neizvesno do kraja šampionata, odavno nije bilo zanimljivije takmičenje, posebno u borbi za Evropu. Dobra stvar je što nema podele bodova, pa smo stekli određenu prednost pred nastavak sezone", rekao Šapić, koji je u prvom delu sezone za Čukarički odigrao bez pauze svaki minut u Superligi Srbije.

GOLOVI IZ JESENJEG DUELA (Zvezda - Čukarički 3:1)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC