• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop vjeruje u Liverpul: Samo idiot može da sumnja u ovaj tim

Autor mondo.rs

"Može da se desi da se naljutim na igrače, ali nisam se naljutio na njih tokom ovog susreta", rekao je Nijemac poslije prvog poraza u Premijer ligi ove sezone.

 Jirgen-Klop-Liverpul-poraz-od-Votforda Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Jirgen Klop nije ljuti na igrače Liverpula poslije poraza od Votforda.

Niz bez poraza prekinut je prošlog vikenda, ali neuspjeh u Premijer ligi nije uzdrmao povjerenje koje Nijemac ima u svoje pulene. Porazom od 0:3 na Vikaridž Roudu prekinut je niz od 44 utakmice bez poraza u prvenstvu i onemogućeno "crvenima" da postave novi rekord Premijer lige od 19 uzastopnih pobjeda.

Možda će vas zanimati

Ali, umjesto da se ljuti na svoje igrače poslije njihove najlošije igre u protekloj godini, Klop im je objasnio šta je pošlo po zlu, nakon što je po povratku kući u subotu ponovo pogledao utakmicu.


Klop je rekao da bi bio "idiot" ako bi sada počeo da sumnjau karakter igrača i izgubio povkerenje u njih.

"Može da se desi da se naljutim na igrače, ali nisam se naljutio na njih tokom ovog susreta. Zdravorazumski gledano, ako odem na sastanak i vičem na njih kao da su izgubili posljednjih 10 utakmica u nizu zbog lošeg stava, to bi bilo veoma čudno. Ne interesuje me da se poslije sastanka ja osjećam bolje. Interesuje me da momci dobiju prave informacije i to može da bude sa više ili manje emocija", rekao je Klop a prenio danas Skaj.

"Ako je potrebno da analizirate, analizirate, a analize nemaju emociju. One su pregled činjenica i mi nismo bili dovoljno dobri. To je jednostavan odgovor", dodao je trener Liverpula.

Nakon dva poraza u tri utakmice, izgubivši i od Atletiko Madrida u Ligi šampiona, put u London za utakmicu FA kupa protiv Čelsija veoma je značajan za "crvene" koji pokušavaju da se vrate u formu koju su imali prije odlaska na polusezonsku pauzu. Igrači su saslušali poruku i Klop je uvjeren da su i oni spremni da, kako on voli da kaže: "Uzvrate udarac".

"Nije bilo aplauza. Nisu došli do mene i rekli 'To je bio odličan sastanak šefe' ", dodao je.

"Naravno da i oni žele da uzvrate udarac. To je besprijekoran tim igrača. Situacija u kojoj se nalazimo je posebna. Ko može da nas posavjetuje? Prošli smo kroz veoma dug period sa odličnim nastupima, senzacionalnim fudbalom, fenomenalnim golovima, velikim uspjehom - do ovog trenutka. Nimalo ne sumnjam u karakter momaka i bio bih zaista idiot kada bih sumnjao. Da budem iskren, oni zaslužuju moje povjerenje, moju vjeru i neće to izgubiti nakon jedne loše utakmice", rekao je Klop.

Utakmica Čelsija i Liverpula igra se večeras od 20.45 na Stamford Bridžu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC