• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul neće završiti sezonu bez poraza - razbijeni posle 423 dana!

Autor mondo.rs

Svakoj seriji dođe kraj, pa i Liverpulovoj. Votford je zaustavio ekipu Jirgena Klopa i "redsi" neće osvojiti titulu bez poraza.

 Votford-Liverpul-3-0-prvi-poraz-Liverpula-u-Premijer-ligi Izvor: Guliver/Richard Heathcote/Getty Images for BEGOC

Arsenal će ostati jedini osvajač Premijer lige koji je sezonu (konkretno 2003/04) završio bez poraza, pošto je Liverpul posustao na deset kola do kraja - i to na "Vikeridž roudu".

Hrabri fudbaleri Votforda "očitali su lekciju" ovog popodneva lošem Liveprulu i prekinuli su njihov niz u 28. kolu, postavši prva ekipa koja ih je u Premijer ligi pobedila posle 423 dana. Ovaj dan do kraja života pamtiće heroj "stršljenova" Ismaila Sar, dvostruki strelac, odnosi Troj Dini koji je asistirao i "dosolio" pobedu - učinivši je tako veoma ubedljivom.

VOTFORD - LIVERPUL 3:0 (0:0)

Možda će vas zanimati

Malo ko je očekivao da će Liverpulov niz od 44 meča u Premijer ligi okončati ekipa koja se bori za opstanak, ali možda je potcenivanje i jedan od razloga neuspeha "redsa".


Ekipa menadžera Jirgena Klopa, koja se nije dobro provela pre desetak dana u Madridu, dok je uz mnogo sreće preokrenula meč protiv Vest Hema, odigrala je najlošiju utakmicu u ovoj sezoni pripretivši tek dvaput golmanu Benu Fosteru.

S druge strane Alison je imao mnogo više posla, a prvi put je loptu iz mreže vadio u 54. minutu kada se najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant


Samo šest minuta kasnije, mladi napadač iz Senegala, iskoristio je pas u prostor Troja Dinija i istrčao je savršenu kontru ispred Virdžila van Dajka, a potom "bocnuo" preko golmana Liveprula. Probao je Klop uvođenjem Lalane i Origija, ali nije to zaustavilo Sara - pošto je posle njegovog trka sada ostavio loptu iskusnijem Diniju, koji je pogodio praznu mrežu Alisona.

Sar je mogao i do het-trika u 80. minutu, međutim promašio je u situaciji "jedan na jedan", ali neće mnogo žaliti pošto će do kraja života biti upamćen kao čovek koji je zaustavio Liverpulovu seriju.

Sa druge strane Jirgenu Klopu ostaje da "digne" ekipu koja je rano ove sezone došla do najbolje forme i već neko vreme ne igra toliko dobro, a tek im slede najvažnije utakmice u Ligi šampiona, Prvenstveno revanš u Ligi šampiona protiv Atletiko Madrida.



U prvenstvu su bezbrižni jer im treba tek 12 bodova za titulu...

Vredi istaći i da "redsi" na gostovanju Votfordu nisu igrali u "šarenom sastavu", štaviše od igrača koji nemaju visoku minutažu igrao je samo Dejan Lovren.

Premijer liga 28. kolo tabela i rezultati.

VOTFORD: Foster - Kiko, Kabasele, Ketkart, Masina - Hjuz, Kapu, Sar (Puseto), Dukure (Čaloba), Delofeu (Perejra) - Dini.

LIVERPUL: Alison - TAA, Lovren, Van Dajk, Robertson - Fabinjo, Okslejd-Čembrlen (Origi), Vajnaldum (Lalana) - Salah, Mane i Firmino (Minamino).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC