• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka sprečio Zahu da napravi GLUPOST godine, Palas ne zna kako je pobedio!

Autor mondo.rs

Prilično dosadna utakmica na jugu Engleske u kojoj je Kristal Palas srećno došao do pobede, a više od gola za trijumf pamtiće se svađa sredinom prvog poluvremena.

 Premijer liga 28. kolo BRAJTON - KRISTAL PALAS 0:1  Izvor: Tanjug/Gareth Fuller/PA via AP

Malo je falilo da najvažniji detalj utakmice između Brajtona i Kristal Palasa bude svađa Vilfrida Zahe i Ezekjela Skjelota, koji nije čak ni bio u igri nego je provocirao dok se zagrevao, pa je morao da interveniše kapiten Luka Milivojević i umiri svog saigrača.

Uspeo je da ga otera od mesta incidenta, ušlo se u "kolotečinu" u kojoj je Brajton bio opasniji, a Palas je srećno u 70. minutu iz kontre Ajua došao do gola vrednog tri boda.

U meču 28. kola Premijer lige:

Možda će vas zanimati

 (0:0)

Trener domaćina Grejem Poter dugo će se pitati kako nijedan od čak 24 šuta koji su njegovi igrači uputili ovog popodneva nije završio iza Visentea Guaite, dok će na drugoj strani Roj Hodžson slaviti momenat kada je Aju pobegao odbrani i golom pokazao da je ipak na meču.

Sve do kobnog trenutka u 70. minutu delovalo je da "nije na terenu", ali je uspeo da se snađe iskosa sa leve strane i pretvori dodavanje Kristijana Bentekea u pogodak.

Delovalo je da možda Vilfrid Zaha "viđen za heroja" ove utakmice pošto je bio pod stalnim pritiskom protivničkih igrača, čak i Skelota koji nije ni igrao, međutim momenat iz 29. minuta na kraju nije bio presudan za konačan ishod ove utakmice.

Mogao je da bude da se Milivojević, koji takođe nije igrao, nije umešao i zaustavio svog saigrača koji je prvo pljunuo u pravcu Skelota, pa se požalio kod sudije.

Skjeloto je nastavio da provocira Zahu, karikirao je da "plače", a obojica mogu da budu srećni što VAR tehnologija nije reagovala u ovoj situaciji. Da jeste - pitanje je da li bi ijedan od njih dvojice prošao bez crvenog kartona zbog najgluplje svađe godine.



PREMIJER LIGA, 28. KOLO:

Brajton - Kristal Palas 0:1 (0:0)
/Zaha 70/

Aston Vila - Šefild junajted (odloženo zbog finala Liga kupa)
Bornmut - Čelsi 16.00
Njukasl - Barnli 16.00
Vest Hem - Sautempton 16.00
Votford - Liverpul 18.30

nedelja

Everton - Mančester junajted 15.00
Totenhem - Vulverhempton 15.00
Mančester siti - Arsenal (odloženo zbog finala Liga kupa)

odigrano u petak

Norič - Lester 1:0 (0:0)
/Luis 70/

Tabela: Liverpul 79, Mančester siti 57, Lester (+1) 50, Čelsi 44, Mančester junajted 41, Totenhem 40, Šefild junajted 40, Vulverhempton 39, Arsenal 37, Barnli 37, Kristal Palas (+1) 36, Everton 36, Sautempton 34, Njukasl 31, Brajton (+1) 28, Bornmut 26, Aston Vila 25, Vest Hem 24, Votford 24, Norič (+1) 21.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC