• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda čuva svog najvažnijeg stranca: Potpisano!

Autori mondo.rs Autori Mladen Šolak

Poslije dugih i na momente neizvjesnih pregovora, pouzdani napadač stavio potpis na novi ugovor sa crveno-bijelima.

 El-Fardu-Ben-potpisao-novi-ugovor-Crvena-zvezda-2023 Izvor: MN PRESS

El Fardu Ben mogao bi da ostane u Crvenoj zvezdi čak pet godina.

Iskusni napadač, vjerovatno najznačajniji stranac u klupskoj istoriji, potpisao je ovog petka novi, trogodišnji ugovor, prema kojem će igrati na "Marakani" do 2023. 

Možda će vas zanimati

Iako mu je ugovor isticao za tri mjeseca i iako dogovor nije postignut ekspresno, dvije strane su našle način da nastave saradnju. Na obostrano zadovoljstvo.

Ben je prošlog ljeta bio nadomak odlaska iz Zvezde, čak je i otputovao iz Srbije i nije bio registrovan za Ligu šampiona, ali se potom vratio iz Azije neobavljenog posla, pa igrao za crveno-bijele samo u domaćem takmičenju. I praktično na svakoj utakmici pokazivao koliko je nedostajao ekipi na najvećoj sceni.

Poslije današnjeg potpisa, više neće biti nedoumica oko njegovog statusa, pa će mirniji nego do sada ostati jedan od vođa ekipe Dejana Stankovića.

"Prezadovoljan sam nastavkom saradnje, jer je to bila obostrana želja", rekao je za klupski sajt ofanzivac iz Komora, koji je u Zvezdinom dresu odigrao 82 utakmice i postigao 46 golova, uz 18 asistencija.

"Srećan sam u Crvenoj zvezdi, porodica i ja smo zavoljeli klub, grad, Srbiju i osjećamo se ovdje kao kod svoje kuće. Uživam na terenu svakog dana, srećan sam dok nosim ovaj dres i ponosan sam što sam dio ovakvog kluba. Vjerujem da će Crvena zvezda nastaviti da pobjeđuje, osvaja trofeje i nadam se da ćemo obradovati vjerne navijače dobrom igrom i rezultatima", istakao je Ben.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.



Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela naglasio je da je nekadašnji igrač Olimpijakosa izuzetno bitan za ekipu i klub.

"Igrom, odnosom prema poslu i klubu, apsolutno je zaslužio sve pojvale i drago mi je da smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja će trajati po ugovoru do juna 2023. godine", izjavio je direktor crveno-belih, pohvalivši igrača koji ima veoma važnu ulogu i kod Dejana Stankovića, kao što je bio značajan i Vladanu Milojeviću, koji ga je i doveo iz Grčke na "Marakanu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC