• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić o sinu: Kostadin nema simptome, bio je član delegacije

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde objasnio je u kom svojstvu je njegov sin boravio na kongresu UEFA u Amsterdamu, poslije kog se ispostavilo da je predsjednik Saveza zaražen korona virusom.

 Zvezdan-Terzic-o-sinu-Kostadin-nema-korona-virus-bio-je-clan-delegacije-FSS-u-Amsterdamu Izvor: N Sport/screenshot

"On je boravio u Amsterdamu kao član delegacije FSS", objasnio je Zvezdan Terzić u intervjuu za "Telegraf" u kom svojstvu je njegov sin boravio na Izvršnom kongresu UEFA održanom 2. i 3. marta ove godine i rekao da kod Kostadina nisu uočeni simptomi virusa COVID-19.

"Kostadin se osjeća dobro i nema nikakve simptome korona virusa", otkrio je generalni direktor Crvene zvezde i dodao:

"Nakon što smo saznali da predsjednik Saveza, Slaviša Kokeza, ima korona virus, preduzeli smo sve neophodne mjere da se potencijalno širenje virusa minimizira".

Možda će vas zanimati

Delegaciju srpske "kuće fudbala" pored Kokeze i Terzića činili su još potpredsjednik Marko Pantelić, koji će prema saznanjima Monda danas obaviti ljekarski pregled i testirati se, generalni sekretar Jovan Šurbatović, direktor za ženski fudbal i futsal Bojan Pavićević i sportski direktor Vladimir Matijašević, koji je na naše pitanje o eventualnim komplikacijama po zdravlje odgovorio da se osjeća odlično.


Predsjednik Aleksandar Vučić potvrdio je danas vijest o kojoj se u petak dosta spekulisalo, da je Kokeza bio pozitivan na testu za koronavirus, poslije čega je Terzić govorio o Kostadinovom slučaju.

"S obzirom na to da simptomi ovog virusa mogu dugo da se ne pokažu, iz predostrožnosti smo fizičke kontakte sa saradnicima, prijateljima i familijom sveli na minimum. Nadam se da će se ova epidemija uskoro završiti, ali to zavisi samo od nas građana i našeg odgovornog ponašanja", rekao je nekadašnji predsjednik Saveza i dodao:

"Zato apelujem na sve građane da poštujemo uputstva dobijena od nadležnih zdravstvenih organizacija i da preventivno djelujemo bez panike".

Crvena zvezda danas pred zatvorenim kapijama Stadiona "Rajko Mitić" igra protiv Napretka iz Kruševca.

Dan ranije, premijerka Ana Brnabić saopštila je javnosti odluku Vlade Srbije o zabrani ulaska navijača na utakmice fudbalske Superlige do daljnjeg.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC