• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fernando Tores otkriva: Evo najbolje postave igrača sa kojima sam igrao!

Autor mondo.ba

''El Ninjo'', koji danas slavi 36. rođendan, naveo je idealnih 11 u intervjuu za zvanični sajt Liverpula

 Fernando Tores najbolja postava od saigrača Izvor: Alex Livesey/Getty Images Europe

Španski napadač Fernando Tores tačku na bogatu igračku karijeru stavio je u ljeto prošle godine, kao član japanske ekipe Sagan Tosu.

Ranije tokom igračkog perioda, ''El Ninjo'' je branio boje madridskog Atletika, Liverpula, Čelsija, Milana, a u intervjuu za zvanični sajt ''redsa'' izabrao je idealnu postavu sastavljenu od fudbalera sa kojima je dijelio svlačionicu, što u klubovima, što u taboru ''crvene furije''.

Kada je u pitanju tim sa Enfilda, mjesto u postavi našla su – tri igrača.

Možda će vas zanimati

Ali, da krenemo redom i to od – formacije.

''Ekipa bi igrala u postavci 3-5-2. Ne vjerujem baš u sisteme, ali eto, da popunim prostor'', rekao je Tores koji danas slavi 36. rođendan i počeo:

''Na golu bi bio Jan Oblak. Igrao sam sa njim tri i po godine u Atletiku i smatram da je nevjerovatan čuvar mreže. Teško je izabrati ali ja biram njega.''

Defanzivna linija?

''U posljednjem dijelu stavljam tri centralna beka. Karles Pujol, ključni igrač, strašan defanzivac. Dijego Godin takođe, a za trećeg bih stavio Džona Terija. Kada igram sa trojicom u defanzivi, onda želim da to budu top igrači. Godin, Pujol i Teri su veoma dobri sa loptom, jaki u odbrani tako da možemo stalno da se branimo samo sa trojicom.''

Na red je stigla sredina terena.

''OK, kao glavnog u vezi stavio bih Havijera Maskerana. Radi se o igraču koji posjeduje sve što jednom timu treba. Mnogo radi na terenu, dobar je sa loptom i kao igrač sam volio da igram sa njim u Liverpulu. Pored njega je Ćavi Alonso, za njega idealan partner. To ste mogli da vidite u periodu dok smo bili u jednom timu. Njih svojica su perfektna kombinacija. U igri više prema naprijed, stavljam Stivena Džerarda, koji je za mene ikona. Potreban mi je u ekipi, u bilo kojem načinu igre. Radi se o najboljem protiv kojeg sam igrao, rekao sam više puta je Džerard taj koji je kompletirao moju igru. Postoje dva Toresa – jedan prije igre sa Džerardom i jedan od trenutka kad sam počeo da dijelim svlačionicu sa njim'', naveo je Tores, koji je sredinu terena kompletirao sa Barsinim ''epskim'' tandemom Inijesta – Ćavi.

Ko je još ostao? Saradnik u špicu napada.

''Na to mjesto stavljam Davida Vilju'', istakao je Tores.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC