• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Engleske o Kejnu: Ako za godinu ne osvojiš trofej, napusti Totenhem

Autor mondo.ba

Najbolji strijelac u istoriji engleskog Premijeršipa Alan Širer dao je savjet napadaču Totenhema Hariju Kejnu, koji ima kakve-takve šanse da ga svrgne sa trona najboljih golgetera Engleske.

 Alan Širer o Hariju Kejnu: Ako za godinu ne osvojiš trofej, napusti Totenhem Izvor: MN PRESS

Alan Širer smatra da Heri Kejn treba da napusti klub iz Londona ukoliko "Spursi" ne osvoje nijedan trofej u narednih 12 mjeseci.

Nakon što je prošle sezone Totenhem stigao do finala Lige šampiona, ove godine Totenhem nije izdržao pritisak, pa je umjesto menadžara Maurisija Poketina, na klupu imenovan Žoze Murinjo. Ali, ni pod palicom portugalskog stručnjaka nisu cvjetale ruže, pa je Totenhem prije prekida Premijer lige zbog pandemije koronavirusa, bio samo osmi na tabeli engleskog prvenstva.

Možda će vas zanimati

"Pretpostavljam da, ako ništa ne osvoji u sljedećih 12 mjeseci, onda mora da ode. Mislim da će ostati još godinu, a ako ne bude titula, otići će", rekao je Širer za podkast "Match of the Day: Top 10", a prenose engleski mediji.

Kejn bi ujedno mogao u budućnosti da svrgne Širera sa vječne liste najboljih golgetera Premijer lige, iako je nekadašnji napadač Sautemptona, Blekburna i Njukasla rekorder sa ubjedljivih 260 pogodaka. Centarfor Totenhama zasad je zabilježio 136 golova.

Izvor: MN Press/arhiva

"Zavisi od njegove spremnosti. Biće mu teško. Dao je mnogo golova dosad, ali ako ostane u formi i u Premijer ligi...Mnogo je tih ako, ali biće mu teško, ali rekord će da padne jednog dana", rekao je Širer.

Kejn je od Nove godine povrijedio potkoljenicu na meču sa Sautemptonom, a prije nekoliko dana je za klupski sajt priznao da je zadovoljan napretkom njegovog oporavka.

"Dobro sam, sa stanovišta rehabilitacije i ličnog mišljenja, stvarno radim dobro. Sad sam u dobroj fazi i naporno vježbam, mnogo rehabilitacije i čekam da vidim šta će se desiti kad se nastavi sezona", izjavio je engleski reprezentativac.

Hari Kejn je član Totenhema od 2004. godine, a šansu u prvom timu je dobio 2009. godine. Pored ''pijevaca'' je igrao i za Lejton Orijent, Milvol, Norič i Lester, timove u kojima je bio na pozajmicama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC