• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Svi igrači Borca su zdravi, nadam se završetku sezone

Autor mondo.ba

Trener crveno-plavih Vlado Jagodić govorio je o aktuelnoj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa koja je zaustavila fudbal u gotovo cijeloj Evropi.

 Vlado Jagodić: Svi igrači FK Borac i njihove porodice su zdravi Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki trener se uprkos svemu nada najboljem mogućem scenariju.

Možda će vas zanimati

"Sada je najvažnija disciplina, da budemo odgovorni, i da zajedničkim snagama savladamo rivala sa kojim se borimo van terena", poručio je Jagodić uz nadu da će sezona, ipak, biti privedena kraju.

"Ono što je dobro je, da će UEFA, izgleda, dozvoliti da sezona uđe u jul mjesec. Naravno, to će da naruši evropska takmičenja i početak naredne sezone, ali vjerovatno se vode time da, po svaku cijenu, žele da se prvenstva završe. Ja se duboko nadam da se to desiti, i da će se prije svega, ova situacija smiriti. Najvažnije je, ipak, zdravlje", rekao je trener Borca, a prenio "Glas Srpske".

Jagodić je svjestan da stručne štabove očekuje težak ispit s povratkom takmičarskih obaveza.

"Ovo je za sve nas potpuno nova situacija. Svaka pauza ostavi traga na fizičku pripremljenost igrača. Ovo što momci rade kod kuće je jedan minimum za održavanje tonusa potrebnog za početak trenažnog procesa. Ja se nadam da ćemo imati bar dvije do tri sedmice za zajedničke treninge pred nastavak takmičenja. Ja sam napravio plan rada za tri sedmice. Međutim, najbitnije je da svi ostanu zdravi. Za sada, što se tiče igrača Borca, svi su zdravi kao i njihove porodice i nadam se da će tako i da ostane", naglasio je Jagodić.

Banjalučani su do prekida nakon 22 kola zauzeli četvrto mjesto na tabeli sa 36 bodova, devet manje od lidera šampionata Sarajeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Spara

Vlado treba li pricati koliko su navijaci nezadovoljni nastavkom sezone a narocito izdanjem u Mostaru. Otislo se kod jednog malog klubića a odigralo zatvoreno kao da se otislo na Old traford. Nastavi li se ovaj antifudbal i defanziva, neces ni ti izgurati na klupi vise od 5 kola. Borac mora razbijacki, u skladu sa imenom i igrama iz prvog dijela, igrati muski i na Kosevu. Ima igrace za to. Do struke je

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC