• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ziko: Atalantu vidim u finalu Lige šampiona!

Autor mondo.ba

Legenda brazilskog fudbala, Artur Antunes Koimbra, poznatiji kao Ziko, govorio je o favoritima ovogodišnje Lige šampiona.

 Ziko: Atalantu vidim u finalu Lige šampiona! Izvor: Bongarts/Bongarts

Iako je fudbal zaustavila pandemija koronavirusa, predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin je nagovijestio da će sezona Lige šampiona biti završena u finalnoj seriji utakmica.

Možda će vas zanimati

Ziko je za "Gazetu delo Sport" komentarisao elitno takmičenje Evrope, rekavši da bi Liverpul označio favoritom za odbranu titule prije samo mjesec dana.

"Ali, tim sa 'Enfilda' je pao u formi prebrzo i elimisan je iz Lige šampiona. Sada je Atletiko Madrid Dijega Simeonea među kandidatima, jer kada pobijedite aktuelnog prvaka, to znači da možete s dodatnim uvjerenjem krenuti dalje. Vjerujem da su Mančester siti i Pep Guardiola najbolji. Kod Italijana, rekao bih Atalanta. Igraju fantastičan fudbal, imaju veoma jak kolektiv i mogu da ih vidim da stignu do finala. Pobijediti ih je vrlo teško i Siti je takođe to shvatio", rekao je Ziko.

Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Juventus mora da nadoknadi poraz od Olimpika iz Liona (1:0), ali Ziko je impresioniran trenerom crno-bijelih iz Torina Mauricijem Sarijem.

"Treneri koje volim u današnje vrijeme su Gvardiola, Jirgen Klop i Sari, koji igraju napadački fudbal na gol više i dovode igrače stvarnog kvaliteta. Drugi pobjeđuju na različite načine, a ja ih poštujem bez obzira. Trener se ponekad može promijeniti i odjednom isti igrači ne funkcionišu zajedno".

Zico je u igračkoj karijeri nastupao za Udineze od 1983. do 1985. godine, ali "zebre" su ove sezone loše u Seriji A.

"Na žalost, Udineze trenutno nije zainteresovan za pravljenje takmičarskog sastava. Vlasnici su u potpunosti fokusirani na Vottford i engleski fudbal, tako da više ne ulažu. Klub je postao mjesto za stvaranje i prodaju mladih igrača".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC